Ízléses dekoltázsok, sok fekete-fehér a Velencei Filmfesztiválon

2012.09.08. 11:55
A monokróm, a Chanel-szerű egyszerűség és tökéletesség jellemzi a 69. Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén vonuló színészeit és színésznőit. Látni talpig fehérbe és talpig feketébe öltözött színésznőket, a fekete-fehér ruhák, kiegészítők, a csipke és a mély, de nem rihannás dekoltázs jellemzi őket.

Karl Lagerfeld egyik álma valósulhatott meg a hétvégén véget érő 69. Velencei Filmfesztiválon, ugyanis a vörös szőnyegen a legtöbb színésznő és színész fekete-fehér ruhában vonult végig. És nemcsak egyszer. A furcsa hajú Robert Redford és felesége, Sibylle Szaggars egymáshoz öltözve főleg a fehér színt részesítették előnyben, a színész-rendező fehér öltönyben, fekete, pár gombos trikóban, zakója zsebében fekete zsebkendővel integetett. Felesége mellette hosszú, fehér csipkeruhát választott. A pár a The Company You Keep világpremierje miatt utazott Európába, Redford thrillerének főszereplője, Shia LaBeouf fekete szmokingot vett az eseményre. Talán az idei Velencei Filmfesztivál legnagyobb bulváreseménye az a jelenet, amikor a thrillerben szereplő két főhősnő egymásba feledkeztek, és egy kicsit diszkóleszbiztek a vörösszőnyegen.

Mintha csak egymáshoz öltöztek volna, Roxane Mesquida és Josephine de La Baume fekete-fehérben jelent meg a filmbemutatón. A barna hajú Roxana Mesquida fehér estélyiben jelent meg, aminek fűző szerű felsője fekete. A szőke hajú Josephine de La Baume pedig talpig feketébe öltözött, ruhája csíkszerű sávonként áttetsző ugyan, de ízléses, és tökéletes.

Redford felesége, Sibylle Szaggars mellett számos színésznő szintén öltözött még talpig fehérbe, Lovi Poe a Thy Womb premierjére mély kivágású, de semmit nem villantó fehér miniruhát vett fel. A Thy Womb vetítésére Mercedes Cabral is merész dekoltázst mutatott, púderszínű ruhájának mellrésze átlátszó, a karja pedig gyöngyökkel díszített csipke. A színésznőn a ruha tökéletesen áll, bár semmit nem mutat meg a melleiből. Selena Gomez is púderszínben és dekoltázsban mutatkozott a Spring Breakers bemutatóján.

Lovi Poe a filmfesztiválon fekete estélyiben is felvonult, a ruha hasonló ahhoz, amit a kolléganőjével csókolózó Josephine de La Baume is viselt: csík szerűen átlátszó, azonban az övé inkább egy démoni sellő jelmezére emlékeztet.