A filmek és tévéműsorok promóciójához hosszú idők óta hozzátartozik, hogy az azokban feltűnő sztárok külön e célra szervezett eseményeken jelennek meg, lehetőleg minél több szalagcímet biztosítva az adott filmnek vagy műsornak. Minél több a kivillanó testrész, nyilván annál több a szalagcím. Mivel ezen a héten rengeteg mindennek volt a premierje a világ körül, nézzük, ki mennyit vállalt be a siker érdekében. Heti trend promocionális mellkirakásokból.

Selena Gomez és Vanessa Hudgens

Mi a Velvet szerkesztőségében rosszul vagyunk már csak a „tinisztár” szó hallatán is, és ha ön minket olvas, feltételezzük, hogy ön is nagyjából így érez. Hogyan érezhetnek másként azok a személyek, akik úgy nőnek fel, hogy folyton ezzel a szóval illetik őket? Selena Gomez és Vanessa Hudgens a Disney farvizén evezve lettek világhíresek, és most, hogy már mindketten túl vannak a húszon, bevállaltak egy merészet, hátha velük kapcsolatban is feledésbe merül a tinisztár szó. A merész lépés lehetősége számukra Harmony Korine új filmje kapcsán jött el, el is vállaltak benne egy-egy főszerepet. Korine a független filmesek közül is a legendásan elborultak és merészek közé tartozik, ebben az új Spring Breakers című opuszában a lányok többek között bankot rabolnak. Többet nem is nagyon lehet tudni a filmről, mert a Velencei Filmfesztivál közönségén kívül még csak most a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál közönsége láthatta a héten, ahol Gomez és Hudgens jól dekoltált ruhában fényképezkedtek egy dögöset, hogy felkeltsék az érdeklődést a minden bizonnyal magas művészi értéket képviselő alkotás iránt. Kattintson a képre, nézze meg jól mindkettejüket!

Kate Hudson és Lea Michele

A Glee című musicalsorozat negyedik évadjának kezdete alkalmából a Fox tévécsatorna rendezett egy jó kis promóeseményt. A magyarul Sztárok leszünk címen futó műsor egyik új sztárja Kate Hudson, aki a vörös szőnyegen gyakorlatilag dekoltázspárbajt vívott a Glee legnagyobb üdvöskéjével, az első résztől kezdve főszerepben tündöklő, aranytorkú, bár nem kifejezetten szép Lea Michele-lel. Hudson egy fehér, meglehetősen állatidomáros szettben jelent meg, Michele ezzel szemben egy szélesre dekoltált fekete estélyiben adta a dívát. Ha már magában a Glee sorozatban inkább férfimellkasokat lehet csupaszon látni, legalább a promóeseményen legyen egy jó adag női mell is.

Penélope Cruz

Gomez és Hudgens mellett többek között Penélope Cruz is ott volt a héten Torontóban, ahová magával vitte egyrészt Javier Bardemet, másrészt egy igéző, pasztellrózsaszín ruhát. Ez a roppant elegáns darab olyan merészen volt szabva, hogy nemhogy a dekoltázsból mutatott rengeteget, a sliccnél bizonyos szögekből szinte bugyiig fel lehetett látni. A fotók kapcsán sokan megjegyezték, hogy Cruz milyen gömbölyű lett korábbi önmagához képest, amihez persze nem lehet nem hozzátenni, hogy Cruznak remekül áll a gömbölydedség, egyrészt mert természetes, másrészt mert Penélope Cruznak minden jól áll.

Emma Watson

A Harry Potter-filmek Hermionéja közben egy olyan filmmel turnézik, aminek az a címe, hogy The Perks of Being a Wallflower. A promóciós körűt keretében a héten az egyik szettjével már sikerült mellbimbótapaszt villantania, de ez nem riasztotta el attól, hogy másnap New Yorkban egy hasonlóan merész fazonban lépjen a fotósok elé. Már önmagában az is elég vadító, hogy ez a furcsa szabású kis fehér ruha olyan, mintha a felét már lecipzározta volna magáról, az meg már csak a hab a tortán, hogy a furcsa felsőrész maradékából elő-elővillan a színésznő mellprofilja. De nem csak erre a részletre érdemes figyelni, nézze majd meg a nagyításban a különleges ékszert is, amit Watson bal kezének középső ujján visel!

Pamela Anderson

És akkor a végén durvuló sorrendben következzenek azok, akiket aztán tényleg nem akadályoznak meg a gátlásaik abban, hogy mindent bevessenek. Pamela Anderson például a Dancing With the Stars című celebes-táncolós vetélkedő brazil verziójában szerepel, ott is most volt az évadnyitás. Ennek alkalmából Anderson egy karneváli hangulatú kis semmiben lépett elő, amire jól ki lehet tenni a melleket, és ami tényleg csak a legkritikusabb pontokon takar. Ennyi villantás már talán sok is ennek a vetélkedőnek, mert valószínűleg egy brazil tévéműsornak nem különösebb célja, hogy a magyar bulvárban is szerepeljen, de Pamela Anderson, ha már egyszer meghívják, nem végez félmunkát.

Jodie Marsh

Önnek ki tetszett a legjobban?

Jodie Marsh inkább csak Nagy-Britanniában híres, pedig Katie Price-hoz hasonlóan ő is mindent bevet annak érdekében, hogy legyen mit írni róla. Volt már a Big Brotherben, pirosra festette a haját, egy ideje testépítőnő, de ha pont nem jut eszébe más, akkor kitwitteli a melleit. A héten a Load Magazine nevű sajtótermék felkérte egy női birkózóverseny promótálására. Erről a sportról olyan elképesztő sajtófotók készülnek (vigyázat, képösszeállításunk végén mutatunk belőlük hármat), hogy az ember nem gondolná, hogy amellé még kell különösebb promóció, de Jodie Marsh azért a biztonság kedvéért egy jól dekoltált fekete ruhában volt az est háziasszonya, és ha már ott volt, lesmárolt egy Natasha Anastasia nevű bögyös szőke nőt is. Mindezt csak azért, hogy nekünk legyen miről írnunk, önnek meg legyen miről olvasnia, illetve legyen milyen fotók felett émelyegnie. Kattintson, lapozzon, ne legyenek hiábavalóak Jodie Marsh erőfeszítései! Aztán ha van kedve, szavazzon arról, hogy ezen a héten ki volt a legmegyőzőbb!