horoszkóp

Most érzi magát igazán szexinek a 60 éves fehérneműmodell

2012.10.31. 13:40
A Vogue egykori rendszeres szereplője, a japán származású Marie Helvin modell hat év kihagyás után a héten újra kifutóra lépett egy divatbemutatón, 60 évesen. Helvin azt mondja, sosem volt még ilyen jó formában, mint most, alakját annak köszönheti, hogy néhány hónapja nem iszik. Az arca alapján azért a plasztikai sebészek is segítettek rajta.

Marie Helvin modell ma már nem arról ismert leginkább, hogy modell, hanem arról, hogy ír és a tévében dolgozik. Pedig elég ismert volt néhány évtizeddel ezelőtt. Egy tucatszor szerepelt a Vogue címlapján, a 70-es évek arcának választották.

Az idén 60 éves modell a kerek évfordulót azzal ünnepelte, hogy szerepelt a HELLO magazinban néhány friss képpel, valamint a napokban fehérneműmodellként szerepelt a Lingerie London bemutatóján.

“Idén lettem 60, és azt kell mondanom, hogy sosem éreztem magam szexibbnek, sosem voltam jobb formában. Azzal, hogy nem iszom, sikerült elérnem, hogy ne hízzak a derekamra, a bőröm tapintása sokkal jobb, és jól is alszom. Azt vettem észre, hogy amíg ittam, nagyon rosszul aludtam” – mondta a modell a Daily Mailnek.

Helvin a jó alakját a pia elhagyása mellett annak köszönheti, hogy keményen megdolgozik érte. “Szakmai okokból vagyok sovány” – mondta. Hetente többször lejár az edzőterembe, azt mondja, plasztikai beavatkozások nélkül néz ki így. Ezt az állítást némileg megkérdőjelezi, hogy az arca egyértelműen plasztikai műtétekre utalóan műanyagszerű.

Sokáig a Vouge fotósa, David Bailey felesége volt, de 1985-ben elvált tőle, azóta pedig nem talált magának tartóst partnert, Jack Nicholson és Eric Clapton oldalán sem maradt meg sokáig. A párkeresésben még a jó alakja sem segít. “Lehet, hogy jól nézek ki, de nehezen találom meg az igazit. Végre megértettem a puma jelentését, és tudom, hogy én is az vagyok. A korombeli férfiak sosem hívnak randizni, mert azok mind húszévesseket akarnak maguknak, azok a férfiak viszont, akik elhívnak, túl fiatalok nekem” – mesélt nehézségeiről Helvin.

Helvin Japánban született, de Hawaiion nevelkedett, 15 éves korában fedezték fel, olyan cégek arca volt, mint az Yves Saint Laurent és a Versace.