November 1. előestéjének celebpartijairól szép lassan szivárogtak be a fotók, de mostanra összeállt a kép: az ijesztgetés mellett/helyett most is sok hölgy vállalta be az extraszexi jelmezt Halloween alkalmából. A legbevállalósabbakat ebben a cikkben soroljuk fel, hat hírességet és egy bónuszadag olyan fotót bemutatva, amiken olyan hölgyek borzolják a kedélyeket, akikről ön még valószínűleg nem hallott. Ki csinálta a legjobban? Heti trend, kivételesen már pénteken.

Jenny McCarthy

A Playboy magazin Playmate of the Year-választásainak győztesei közül Jenny McCarthy volt az, aki a hírnevet legjobban tudta sikerre váltani. Ő még 1993-ban lett az év playmate-je, amiből következik, hogy bár nagyon jó formában van, azért már nem mai csirke. Sőt, pont most november elsején ünnepelte kerek negyvenedik születésnapját, természetesen a dátumot kihasználva az évfordulót a Halloweennel összekötve. A Las Vegasban megrendezett partin a szülinapos háziasszony jelmezéről nem egyszerű eldönteni, hogy pontosan mi is, de a bojtos farokból, a leopárdmintából és cicás szemüvegből úgy tűnik, hogy valami szexi vadmacskára kell gondolnunk Jenny McCarthy és példamutatóan felpolcolt mellei láttán.

Lady Gaga

A fenti fotót Lady Gaga osztotta meg saját magáról a Twitteren. Lady Gaga-felismerésben kevésbé járatos olvasóinkat máris kisegítjük: a jobboldali hölgy az énekesnő, mellette valaki Lady Gagának beöltözve látható. A bal oldali jelmez a Budapesten is látott koncertet idézi, ahol az énekesnő citromsárga hajjal fürdött egy vérszökőkútban. Maga Gaga azonban ezt a Halloweent nem saját magaként ünnepelte, hanem Princess High, the Cannabis Queen jelmezét öltötte magára, a további fotóból kiderül, hogy a felsőrész nélküli öltözék kiegészítőjét képezte egy gigantikus spangli is.

Ashley Tisdale

A High School Musicalből megismert, 27 éves színésznő-énekesnő bőrszerkóban volt szexi-félelmetes ezen a héten. Ashley Tisdale két, szintén szuperhősös jelmezbe öltözött barátnőjével ment el partizni Halloween éjszakáján, de már odafelé menet megtalálták őket a lesifotósok, hogy egy kis combot-dekoltázst lőjenek. Azért Ashley Tisdale sem bízza a véletlenre: utána aztán a Twitterre is kitett egy instagrammos fotót arról, hogyan nézett ki a jelmezben, nehogy valaki lemaradjon róla. A képösszeállításban minden látható.

Debbie Harry

17. alkalommal volt idén Hulaween parti New Yorkban, ezúttal is csomó hírességgel. Közülük a legbevállalósabb némileg meglepő módon a 67 éves Debbie Harry volt. A Blondie énekesnője egy vikinges copfba font szőke parókát vett, és egy olyan tollas-rojtos fűzőt, ami valamivel még többet mutat, mint a nála pont negyven évvel fiatalabb Ashley Tisdale szerkója. Az egyik képen Bette Midlerrel pózolnak, aki aznap estére gazdag öregasszonynak öltözött (amire nyilván sokan vágnák rá, hogy nem csak annak öltözött, hanem AZ IS!).

Rihanna

Rihannát igazán nem lehet azzal vádolni, hogy a vetkőzéssel minden évben megvárja a Halloweent, mert idén is már láttuk gyakorlatilag mindenét, azt is többször. Persze a jelmezbálba se apácának öltözve ment, nem is tálibnak, mint a (volt) pasija, hanem kolléganőjével, Lady Gagával jár nagyjából egy rugóra az agyuk: Rihanna is valami zöldes-melles jelmezt választott, csak ő spangli helyett (legalábbis odafelé menet) fátyollal egészítette ki az összeállítást. A fátyol annyira tetszett neki, hogy amikor az este végére mindent levetkőzött, azt még a fején hagyta, és így posztolt magáról topless képet. Ez a fotó is benne van természetesen összeállításunkban, amibe most már tényleg lapozzon bele, ha eddig nem tette volna!

Paris Hilton

Paris Hilton már szerepelt Halloween előtti jelmezes összeállításunkban, de most megint nem hagyhatjuk ki, hiszen az ünnep éjszakájára egy újabb kosztümöt húzott. Ezúttal is modellfiújával, River Viiperivel öltöztek össze, Viiperi volt Batman, Hilton pedig az ő szerelme segítője, Robin. Ez a Robin a képregényből ismert figurával ellentétben szemlátomást nőnemű, ráadásul viszonylag hangsúlyos dekoltázzsal rendelkezik, és zöld miniszoknyája alól kivillan a combja-harisnyakötője. Nem lettünk volna Gotham City bűnözőinek a helyében azon az éjszakán.

És a többiek

Melyik jelmezes nő lett az ön kedvence idén?

A heti trendben mindig hat hírességet mutatunk, és ezen szokásunkhoz valamiért ezen a héten is ragaszkodunk, de megtoldjuk a hat celebnőt még jópár nem híres partizóval. Azért nem maradhattak ki ők ebből az összeállításból, mert némelyikük még a hírességeknél is merészebben lóbálta bele Halloween éjszakájába, amivel a természet/plasztikai sebész megáldotta, az élen a fenti katonahölggyel. Ők a Treats! nevű magazin buliján voltak, másokat Matt Barnes kosárlabdázó partiján fotóztak le, de egy olaszországi Halloween-buliról is kaptunk pár képet néhány szexi horrorjelmezzel. Egy budapesti Halloween-partiról pedig itt láthat videót, férfijelmezekről pedig a Kockahas blogban lehet találni szaftos képeket. Lapozza végig ezt a fotóösszeállítást is, aztán ha van kedve, szavazzon! Kié volt a legjobb öltözék 2012 Halloween éjszakáján?