Megvolt a történelem 19. MTV Europe Music Awards, rövidebb nevén EMA gálája, amit a zenetévéből realitycsatornává avanzsált adó minden évben más európai városban tart. Idén Frankfurtra esett a választás, így a háziasszony is német volt: Heidi Klum. Ha ön nem látta az adást, ne búsuljon, alább fotókkal összefoglaljuk, mi volt a legizgalmasabb az egészben. Igen, a kilógó testrészek és a bizarr jelmezek. Ha olvasni nincs ideje, kattintson azonnal valamelyik fotóra!

Át

Egy valamire való zenei gálán a jelek szerint alap, hogy az ember legalább a vörös szőnyegen mást visel, mint a műsor közben, manapság egyszerűen kötelező átöltözni. Az öltözködés Heidi Klumnak ugyebár a szakmája, hát nem is aprózta el: az MTV EMA-ről készült fotóösszeállításunk az ő képeivel kezdődik, 7 különböző ruhát vett fel egyetlen este alkalmából. A kosztümök hol viccesek, hol szexik próbáltak lenni, de inkább csak az utóbbi sikerült, főleg az afterpartin viselt tinilányos, fáradtkék minivel, amiben virslizett egy kiadósat, majd villantott egy diszkrétet.

De átöltözött Alicia Keys is menet közben. A vörös szőnyegen még egy zöld, karcsúsító mintás ruhában volt, ami megoldás Kate Winsletnél még izgi volt, most már inkább kínos. Ennyi erővel egy táblát is vehetett volna a nyakába azzal a felirattal, hogy „én is kövérnek gondolom magam”. Szerencsére Keys legalább a színpadon egy szalonszadomazós fekete összeállításban volt. Frissen berobbant, brit kolléganője, Rita Ora a vörös csipkét preferálja, egyszer egy férfias, egyszer nőies fazont próbált ki. Taylor Swift egy világos árnyalatokkal operáló estélyit cirkuszos jelmezre cserélt, valószínűleg nem túlzás azt mondani, hogy ő is sokkal jobban nézett ki a színpadon, mint a fotófal előtt. Ja, amint azt még az éjjel megírtuk, ő egy rakás díjat is bezsebelt, köztük a „best look” nevűt is, ezek szerint ő nézett ki a legjobban egész évben. Hm.

Be

Aki a fenti gigasztárokkal szemben nem érdemelt ki magának saját öltözőt Frankfurtban, és - valószínűleg - ezért nem tudott átöltözni, annak a beöltözés maradt csak, ha magára akarta vonni a figyelmet. Új, sötét hajszínük miatt a két háromnevű énekesnőt alig lehetett megkülönböztetni egymástól: Carly Rae Jepsen és Lana Del Rey mintha egymásnak öltöztek volna be. Pixie Geldof egy rongyszőnyeget tekert magára, és jelen volt néhány eurovíziós-veterán is, a galériában látható, hogy milyen sajnálatos öltözékekben. A legfurábban az idei győztes, Loreen nézett ki, aki horrorgésásra vette a figurát.

Holly Hagan a Geordie Shore nevű brit trash-reality kapcsán tett szert némi nemű hírnévre, ezt a sikert jó adag toplesskedéssel próbálta megszilárdítani, és lám, máris ott lehetett az MTV forgatagában. Ő mintha Jessica Rabbit-jelmezben lenne, de az is lehet, hogy ő a hétköznapi életben is így néz ki. Fotóösszeállításunk azonban hat olyan jelmezre végződik, amit a bennük rejtőző személyek valószínűleg azért nem szoktak túl gyakran felvenni. Mivel inkognitóba is burkolóztak, messze ők voltak az est legizgalmasabb szereplői, kattintson rájuk!