Összeszedtük a leggyakoribb szendvicseket a McDonald'sból és a Burger Kingből, melléjük raktunk még pár szezonális darabot is, döntse el, hogy melyik szendvics honnan van! Ha minden válasza helyes, menjen a nehezített pályára.

A magyarországi két legnagyobb gyorsétteremlánc, a McDonald's és a Burger King szendvicsei közül gyűjtöttük össze a leggyakoribbakat, választottunk hozzájuk még néhány szezonális darabot, hogy megtudjuk, mennyire ugyanolyanok az egyenízű szendvicsek. Ön meg tudja különböztetni egymástól a két nagy lánc szendvicseit? És most nem olyan apróságokra gondolunk, hogy a mekis sajtburgeren nincs szezámmag, a burger kingesen meg van, hanem arra, hogy bármelyiket bármelyiktől.

Ha tesztünkben minden válasza helyes volt, akkor menjen a következő szintre! Az ötletet adó Buzzfeed-posztban ugyanis hasonlót játszhat, csak amerikai szendvicsekkel.

Minden kérdés megválaszolására 10 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »