horoszkóp

Hashajtó kóla és belső dezodor: 5 értelmetlen találmány

2012.12.01. 11:22

A kreatív elmék viszik előre ezt a világot, de néha kicsit túl messzire mennek. Ezekből születnek meg azok a termékek, amikből arra lehet következtetni, hogy hamarosan tényleg eljön a világvége. Felmosóruha gyerekeknek, ujjra húzható telefonvédő borítja ki az átlagos fogyasztókat. De melyik a legnagyobb hülyeség? Egy pont, ha ön megérti a létezését, öt, ha tragédiát szimatol.

Baby mop

Tudjuk, hogy egy gyerek születése sok plusz költséggel jár, aminek következtében lehet, hogy az addig alapnak számító takarítón kell spórolni, de talán az kicsit erős, hogy magával a gyerekkel pótoljuk az így kiesett szolgáltatást. A baby mop a négykézláb mászást akarja haszonná fordítani, mert az alját mophoz hasonló anyaggal látták el. Az, hogy mennyire higiénikus az amúgy is sok összeszedett szemét mennyiségét tovább növelni, még nem tiszta, de a gyártó szerint munkára neveli a gyereket.

Dezodorcukor

“A tudomány és a természet összeállt egy hasznos étellé, ami a bőrön át távozik csodálatos rózsaillattal” – írja Deo Parfume Candy oldala, aminek segítségével végre megspórolhatjuk a dezodorok és parfümök használata okozta óriási kínt, hiszen nincs más dolgunk, mint bevenni egyet, és rögtön rózsacsokorként illatozhatunk. Bár arra nem tér ki a szöveg, hogy mi van akkor, ha olyan dolgokkal együtt fogyasztjuk, amiktől eleve büdösebben izzadunk, de ez is nagy lépés az emberiségnek.

deocandy

Ehető rúzs

Ismereteink szerint a rúzsokat próbálják úgy gyártani, hogy ne okozzanak károkat az emberi szervezetben, hiszen a kutatások szerint egy átlagos nő két és fél kilót fogyaszt el belőle élete során, de a Body Shop maximalizálta a dolgokat: tavaly óta nálunk is kaphatók az ehető rúzsaik, négyféle ízben. Ha véletlenül egyáltalán nem jut semmilyen ételhez a szerencsétlenül járt nő, és még a dezodorcukorjáka is elfogyott, így még mindig bevetheti a rúzst. Már amennyiben nem zavarja, hogy hülyén néz rá a környezete.

Hashajtós kóla

Csak kalapot tudunk emelni a Pepsi zsenijei előtt, akiknek köszönhetően nemrég bejelentették Japánban a Pepsi Special névre hallgató italt. Nem feltétlenül a csodálatos ötletért, ami szerint van igény egy hashajtóként működő üdítőre, hanem a csomagolásért: a hashajtó szót ügyesen kerülve a súlyleadásra fektették a hangsúlyt, mivel az ital emészthetetlen dexrint tartalmaz, ami elvileg azért jó, mert megállítja a súlynövekedést azzal, hogy többet vécézünk tőle. Biztosak vagyunk benne, hogy némi lédús gyümölcs mellé csodásan fogyasztható!

pepsispecial

Telefonos kesztyű

Azt a verziót még valahol meg is értjük, amikor egy téli kesztyűnek fel lehet hajtani az ujjvégeit az érintőképernyő hatékony püföléséhez, de ennek a fordítottja már nem ebben az univerzumban lett kitalálva: a kijelző tisztaságának megőrzése érdekében kesztyűt, esetleg kotonra hasonlító ujjvédőket húzunk magunkra. Az új készülék vásárlása utáni első pár napban persze még biztos fontos a makulátlan külső, de ennek érdekében külön kesztyűt húzni annyira kemény, hogy ezt még Handrás sem vásárolná meg.