Úgy tűnik, a magyar modellnek egy szusszanásnyi ideje sem volt idén. Össze is gyűjtöttünk pár kampányfotót, önök pedig eldönthetik, melyik volt a magyar modell legjobb munkája idén. Egy pontot a legrosszabbnak, tíz pontot a legjobbnak!

Bár Mihalik Enikő sem tűnt el a színről, sőt, de úgy döntöttünk, hogy idén egy másik világhírű modell éves munkásságából készítünk összeállítást. Palvin Barbarának idén nem volt oka panaszra, hiszen rengeteg felkérése volt, és ezeket bizony nehéz lenne összefoglalni egy cikkben, ezért kicsit válogattunk, de összefoglalónkban így sem lesz hiány az év legszebb magyar nőjéből, akit 2012-ben még Justin Bieberrel is hírbe hoztak.

1. Palvin Barbara és a Chanel

A francia márka már tavaly felfigyelt a modellre, és szolgálataira idén is igényt tartottak. Palvin többek között a mellékelt videóval, orr és haj nélkül népszerűsítette a Chanel dekorkozmetikumait.

2. Palvin Barbara és a Miss Candy

A modell a L'Oréal szépség-nagyköveteként megkapta a Miss Candy nevű kollekció népszerűsítését is, de azért volt más megbízatása is.  "Ő egy nagyon ígéretes, lenyűgöző személyiségű szupermodell, friss és elegáns szépség, aki elképesztően természetes, és még humora is van"  – mondta Cyril Chapuy, a L'Oréal Paris márkaigazgatója.

3. Palvin Barbara és az Elnett

A L'Oréal megirigyelte George Michael és a Duran Duran szupermodelles videóklipjeit, és úgy döntött, hogy az Elnett hajlakkot egy kamu zenekarral népszerűsíti majd, amelynek frontasszonya nem más, mint Palvin Barbara, akit bebongyorítottak a reklámfilm kedvéért. Bár a modell korábban országos népdalversenyt is nyert, a klipben nem az ő hangja hallható - írja a Glamour Online. A klipet a képre kattintva tekinthetik meg.

palvin concert
Fotó: L'Oréal

4. Palvin Barbara és a Victoria's Secret

Idén folyamatosan csordogáltak a fotók a fehérneműmárkát népszerűsítő modellről, majd novemberben részt vehetett a Victoria's Secret nagyszabású bemutatóján, és ha így haladunk, akkor Palvin Barbara még a rangidős angyalokat is letaszítja a trónról.

5. Palvin Barbara, a menyasszony

A magyar modell újabb arcát mutathatta meg a spanyol Rosa Clara 2013-as menyasszonyiruha kollekciójához készült reklámfotókon. Bár Palvin Barbara egyelőre nem tervezi, hogy férjhez menne, a rajongók már maguk elé képzelhetik, milyen lesz az, ha kedvencük számára eljön a nagy nap. Egy másik fotósorozaton a modellnek társa is akad Sara Sampaio személyében, ha meg szeretné nézni azt is, ide kattintson!

6. Palvin Barbara, az iskoláslány

Mihalik Enikővel ellentétben Palvin Barbara nem viszi túlzásba a meztelenkedést, de szerencsére ott a töméntelen mennyiségű fehérneműs kép a Victoria's Secret jóvoltából, a Maison Michel 2012-es tavasz-nyári kampányában pedig dögös iskoláslányként feszít. Ja, a képeket maga Karl Lagerfeld készítette, ha ez bármit is számít a pontozásnál.

barbara palvin maison michel ss 2012 eQVCPHR.sized
Kattintson a többi képért!Fotó: Maison Michel

7. Palvin Barbara és a téli unalom

Nehéz felsorolni az összes márkát, amelyet a modell ebben az évben népszerűsített, de íme itt van kettő, amelynek téli kampányaiban is fontos szerep jutott neki. Nem éppen a legizgalmasabb fotósorozatok, de értékeljük, hogy a nemrég itthon is saját üzletet nyitó Massimo Dutti aktuális kampányához a magyar lányt kérte fel. Bár nem tudjuk, hogy ez egy kedves gesztus vagy csak egy népszerű modellt szerettek volna reklámarcnak. A mellékelt képen pedig az Armani Exchange reklámfotója látható, éljenek a lakknadrágok!

8. Palvin Barbara és Terry Richardson

Az egyik legismertebb és talán legbotrányosabb divatfotós természetesen a magyar modellt is lencsevégre kapta. Hazánk egyik legkelendőbb és legirigyeltebb exportcikkének szokatlan módon nem egy fehér fal előtt kellett pózolnia, de ez semmit nem von le a felvételek élvezeti értékéből, sőt. Ha látni akarja a zsokét emelgető Palvint, akkor kattintson a képre!

palvinka
Fotó: Terry Richardson

9. Palvin Barbara és a magazinok

A modellt persze nemcsak a kifutókon és a reklámfotókon láthatjuk viszont, neki is vannak magazinos munkái. Szerepelt például az olasz és a spanyol Vogue-banaz argentín ELLE címlapján, a francia és a magyar Glamourban és a Flaunt magazin számára is készült egy provokatív fotó.

barbara-vogue-spain-8
Fotó: vogue

Bónusz: Palvin Barbara és a vörösszőnyeg

Korábban már csokorba gyűjtöttük a modell vörösszőnyeges megjelenéseit, ami ugye - ha nem is mindig olyan szigorúan, de - a munkához kötődik. Ha önnek a hírességekkel vonuló Palvin Barbara a kedvence, akkor adjon 10 pontot a mellékelt galériában!

Palvin Barbara a 2012-es Cannes-i filmfesztivál egyik vetítésén a vörös szőnyegen