Rendszeresen megszavaztatjuk önökkel, ki a hét legjobban és legrosszabbul öltözött híressége: év végére így mindig kiderül, ki követte el a legnagyobb öltözködési bakit, ki az, akinek a stílusa egyáltalán nem jön be önöknek. Kristen Stewart általában melléfog, January Jonest se nagyon szeretik, és Medveczky Ilona szőrmés szettje se nyerte el tetszésüket. Nézzék meg, kiket nem szerettek tavaly, és szavazzanak ismét: ki 2012 abszolút legrosszabbul öltözött celebe? Öt magyar és négy külföldi nő verseng a legkevésbé sem megtisztelő címért, erős a felhozatal.

Medveczky Ilona és a kancsal rókák

A saját bevallása szerint nagyon állatszerető díva ezüstösen csillogó, testhezálló, fehér fodrokkal megspékelt estélyi ruhája fölé egy kancsalszeműre preparált rókákból álló stólát kerített a Story gála alkalmából. A sál nem csak szerintünk volt hátborzongató, önök közül 2718-an szavaztak arra, hogy Medveczky bundája ciki, és Heidit, a kancsal oposszumot idézi. A bunda ajándék, állítólag Amerikából jött. Az sem segített a díva elegáns megjelenésén, hogy hatalmasat taknyolt a habos-babos ruhában és extramagas-talpú platformcipőben. Ha ön szerint Medveczky Ilona öltözött fel a lehető legrosszabbul 2012-ben, szavazzon rá!

Szunai Linda és a lecsó

A szépségkirálynő a Glamour gálán villantott extravagáns ruhát, amiről az jutott eszünkbe, hogy olyan, mintha ráömlött volna a lecsó. Mi úgy gondoltuk, hogy 2012-ben akár dicséretnek is számíthat egy ilyen asszociáció, de önök közül mindössze 100-an szavaztak arra, hogy Szunai lenne az est legjobban öltözöttje. Csúnyán lemaradt a Palvin Barbara vezette mezőnytől, szépségkirálynői cím ide vagy oda. Ha ön szerint a különleges, figyelemfelkeltő, szokatlan ruha, ami nem mutat ízléstelenül sokat, a legrosszabb választás idén, szavazzon Szunaira!

VV Vera latexban

VV Vera egy, a villából már ismert, bronszínű fülbevalóval dobta fel platinaszőke frizuráját és okkersárga arcszínét Felly K cipőinek bemutatóján. A latexleggings, vagy a műbőr dzseki szúrhatta az önök szemét, nem tudjuk, mindenesetre a pinkes felső sem volt a legelőnyösebb választás. A feltűnő felsőre ráadásul került még egy óriási lánc is, ami már kicsit sok a jóból, de legalább Vera cipője egész visszafogott volt: az oldalt nyitott, szolid, vékony fémsarkú, fekete cipőt apró és kevésbé apró strasszok díszítették. A bazári szett nem jött be senkinek, csak 104 embernek – Szecsődi Kari például négyszer ennyi olvasónknak tetszett nagyon. Ha VV Vera ezzel kivívta a legcikibb ruházatú celeb címét az évben, szavazzon rá!

January Jones sehogysem jó

January Jones egyik összeállításunkban sem szerették nagyon, pedig a Mad Men színésznője csinos is, szőke is, és a sorozatban remekbe szabott ruhákban szokott szerepelni. Civilben viszont már kevésbé vonzó: önök közül például csak 97-en szavaztak arra, hogy ő néz ki legjobban pink nadrágban, amit a colour blocking jegyében piros kardigánnal kombinált a színésznő. Jones tehát heti trendünkben elvérzett, de adhat neki egy újabb lehetőséget: ha most nem rá szavaz, talán nem ő lesz az év legrosszabbul öltözöttje!

Beth Ditto feketében borzolja a kedélyeket

Beth Dittót a Gossip rajongók a Balaton Soundon élőben is megnézhették: az excentrikus, molett énekesnő mindig is ismert volt elképesztő stílusáról, és Cannes-ban sem fogta vissza magát. Hiába vonult csupa-feketében a vörös szőnyegre, önöknek ez is sok volt. Csak 69-en szavaztak önök közül arra, hogy a lenyűgöző sminkben, frizurában, és fülbevalóban parádézó Ditto a legjobban öltözött a filmgálára. Bezzeg Eva Longoria ismét tarolt. Ön szerint is tiszta Pécsi Ildikó az énekesnő? Tényleg hátborzongató az élmény? Akkor szavazzon most rá!

Tóth Gabi

Az énekesnő minisortos szettjeiről rendszeresen megemlékeztünk, kicsit sajnáltuk is, hogy Tóth Gabi nem sortban ment a Cometre, ahol Tolvai Renáta sokkal jobban kitett magáért, mint kellett volna. Az elmaradt sortért a bőr miniruha – és a fellépésen megvillantott minibugyi – valamelyest kárpótolt minket, de önöket nem: az énekesnő csak 146 szavazatot kapott fent említett Tolvaijal szemben, akire 3281-en szavaztak. Tóth szettje egyszerű volt, mint a faék, hiába a lakkbakancs és a hangsúlyos nyaklánc, önöket nem mozgatta meg az énekesnő. És most?

Pamela Anderson

Egyik heti trendünkben a legízlésesebben és legízléstelenebbül villantó hírességeket szedtük össze: egy ilyen válogatásban nem meglepő, hogy Pamela Andersonnak sikerült a legcsúnyábban kipakolnia magát. Anderson a Dancing With the Stars című celebes-táncolós vetélkedő brazil verziójában szerepelt egy karneváli hangulatú kis semmiben, ami tényleg csak a legkritikusabb pontokon takar. Önöknek egyáltalán nem jött be a narancssárga szett ősszel. Most már jobban tetszik a látvány? Akkor most ne szavazzon a szőke ciklonra!

Muri Enikő

Az X-Faktor előző szezonjának legjobb női versenyzője a Marie Claire Fashion Daysen állt modellnek, és tényleg nem kapott valami előnyös ruhát. A zsákfazonú, nyomott mintás Kepp ruha nem emelt ki semmit előnyösen, de az énekesnő tokájára terelte a figyelmet, totál előnytelenül. Nem Muri tehet róla, hogy ilyen ruha van rajta, ha megesett rajta a szíve, ne rá szavazzon most!

Kristen Stewart

Ki 2012 legrosszabbul öltözöttje?

A Twilight színésznőjének a ruháival mindig csak a baj van, a stylistok is utálják szegényt. Van miért: rendszeresen tornacipőben vonul a vörös szőnyegre. Ha nem, akkor meg ronda ruhában. Legújabb filmjének promóciós hetén pedig annyi rossz szettet vonultatott fel, amennyit csak lehet, de tényleg, tessék, itt lehet szemezgetni.

A rosszak közül is a legrosszabb önök szerint a seggvillantós csipkeruha volt, ami a vakuk fényében egyértelműen átlátszott. Zuhad Muhair aranyszínű kreációjából kilátszott Stewart feneke és bugyija, és szemből sem volt sokkal jobb az összhatás, mivel a ruha nagyon hangsúlyozta volna a melleket, csak épp Stewart esetében nem igazán volt mit. Ha a hollywoodi színésznő stílusát utálja legjobban, szavazzon rá!