Nincs abban semmi különös, hogy így év elején elővesszük a bikinidivatot: az ünnepek közötti-utáni szünetet ugyanis sokan (főleg a celebek) arra használják ki, hogy ellátogassanak melegebb éghajlatra. Az utóbbi pár évben ilyenkor a legtöbb híresség Saint-Barthélemy szigetét választja, ami a Karib-tengerben található. Itt és a többi, januárban is látogatható strandon figyelhetjük meg, kinek melyik a kedvenc telelőhelye, és hogy milyen fürdőruhában strandol ilyenkor. Heti trend melegebb éghajlatról.

Daniela Hantuchova

Brisbane-ben keménypályás teniszbajnokságot rendeztek a héten, amit végülis Serena Williams nyert meg, így az egyik kiesőnek, a szlovák Daniela Hantuchovának volt ideje egy kis nyaralást is belevinni az ausztráliai tartózkodásba. A Kockahas blog már meg is mutatta, melyik profi szörfössel közösen kötötte össze a kellemeset a hasznossal a Coolum Beach nevű strandon egy meglehetősen feltűnő bikiniben. A rózsaszínnek ez az élénk árnyalata csak úgy vonzza a tekintetet, de meglepő párosítás a pinkhez a vastag fekete pánt, ami a bugyi tetejét és a melltartó alját képezi. A felsőrészt csillagok és kristályok díszítik továbbá, az alsót egy kör alakú csat.

Renee Puente

A másik Ausztráliában strandoló hölgyről nem sok mindent lehet tudni azon kívül, hogy Renee Puentének hívják, modell, 26 éves és újabban a Glee című musicalsorozatból ismert Matthew Morrisonnal jár, ami miatt automatikusan celebnek minősül. Ők Sydneyben voltak Morrison néhány színészkollégájával, ahova a hölgy felvett egy zöldeskék miniruhát a bikini fölé. A januári melegben azonban a ruha soknak bizonyult, és a felső részét lehajtotta a szoknyarészre, úgy, hogy kilátsszon a bikinifelsője. Az egész így egyben némi meglepetésre továbbra is remekül néz ki, mintha erre tervezték volna. Az öltözékhez tartozik még egy kissé retrós napszemüveg, karikafülbevaló, gyöngyökből álló karkötő és fehér szandál.

P Diddy csajai

A legtöbb sztár azonban nem Ausztráliába megy ilyenkor, hanem Saint-Barthélemy szigetére, ami az utóbbi években az első számú januári nyaralódesztinációvá vált a hírességek körében. Ennek oka, hogy a Karib-tengerben található szigeten mindig jó idő van, de soha nincsenek tömegek, mert a hely csak a luxusturizmusra van berendezkedve, hiányoznak a tízemeletes gigaszállodák, a 25 hotelből legnagyobb is csak 58 szobát kínál, de az átlag 15 lakosztályos vagy kisebb. A legtöbben azonban luxusvillákat vesznek ki arra a pár napra Saint-Barthélemyn, nyilván így tett P Diddy is. Ajánljuk olvasóink figyelmébe azokat a hölgyeket, akiket a rappermogul magával vitt erre a januári nyaralásra: a jelek szerint a többségük az egyszínű, minta nélküli, nyakpánt nélküli bikiniket preferálja, vagy feketében vagy valami rikító színben.

Stephanie Seymour

Stephanie Seymour viszont nem híve az egyszínűségnek. Ő szintén Saint-Barthélemyn piheni ki, hogy véget ért egy év és kezdődik egy új, és közben azt a trükköt vetette be, hogy eltérő színű bikinialsót és -felsőt vett fel. Nyakbaakasztós melltartója középen van megcsomózva és fekete, míg a bugyija bordó árnyalatú, és oldalt ebben is egy gyűrű van, már-már elegáns fityegőkkel. Ahogy egy volt szupermodellhez illik, nem nagyon cifrázza, minden arra megy ki, hogy remekül látsszon, milyen jó formában van az a manöken, aki még 44 évesen is csinál olyan bevállalós fotósorozatokat, amilyeneket inkább Mihalik Enikőtől szoktunk látni az utóbbi időben.

Naomi Watts

Nem olyan nagy hely ez a Saint-Barthélemy, vajon ezek a sztárok ilyenkor összefutnak egymással? Nem valószínű, hiszen mindenki a családjával jött, Naomi Watts is a gyerekeivel és azok apjával, a most megint formába jövő Liev Schreiberrel. A 2003-ban Oscarra jelölt színésznőt kétszer találták meg a lesifotósok Saint-Barthelemyn, ezek közül az egyik alkalommal egy rózsaszín fodrokkal díszített, fekete-fehér csíkos bikiniben volt, de szerintünk érdekesebb a fenti strandolós összeállítás (persze a galériában mind a kettőt meg lehet nézni). Itt Watts egy szürkészöld egyrészest visel, de a dereka köré van hevenyészve egy fehér-rózsaszín kendő, és mindehhez férfias napszemüveget és Panama-kalapot visel.

Aviva Drescher

Ki néz ki a legjobban januári nyaralás közben?

És a hatodik bikinis nő nem Los Angelesből ment a Karib-tengerre nyaralni, hanem New Yorkból Miamibe. Aviva Drescherről van szó, aki egy amerikai realitysztár a Real Housewives sorozatból, és akivel kapcsolatban az egyik legérdekesebb, bár elsőre egyáltalán nem feltűnő dolog, hogy hat éves korában egy baleset miatt térd alatt amputálták a bal lábát. Ő ennek ellenére azt éli, amit sokak szerint találó teljes életnek nevezni, és amibe értelemszerűen a bikiniben strandolás is beletartozik, ha éppen nőről van szó. A cikkben bemutatottak közül Drescheré a legszimplább fürdőruha, egy sima, oldalt megkötős fazonról van szó, ami mégis annyira jól áll a hölgynek, hogy az ember nem is gondolná, hogy négy gyereke van. Pedig annyi van neki. Lapozza végig a képösszeállítást, és ha van kedve, szavazzon, hogy kinek áll a legjobban a fürdőruha így 2013 januárjában!