Egyrészről könnyű Palvin Barbarának, mert még csak 19 éves, természetes szépséggel áldotta meg a sors, ráadásul az is a szakmája, hogy jól nézzen ki. Másrészt viszont mégsem volt könnyű Palvin Barbarának, mert a múlt éjszaka tartott Golden Globe-kiosztón a teljes hollywoodi sztársereget kellett túlragyognia a szintén fiatal színésznőktől azokig a nőkig, akiért már több generáció is rajongott. Vett egy nagy levegőt, fogott egy estélyit a Chaneltől, és végigment a vörös szőnyegen. Ön szerint sikerült neki túltennie a többi sztáron?

Palvin Barbara a Golden Globe-on

Ehhez a cikkhez két külön képösszeállítás van. A második az este 25 legjobban öltözött művésznőjét tartalmazza teljes harci díszben, de ez az első csak egyetlen személyről tartalmaz szintén 25 fotót: Palvin Barbaráról. A magyar modell, aki már a Victoria’s Secret angyalaként is dolgozik, meghívást kapott ugyanis az Oscar-gálával majdnem felérő Golden Globe-kiosztóra, és természetesen az ilyen lehetőségeket az ember nem hagyja ki, főleg nem 19 évesen, amikor már van is hasonló tapasztalata a tavalyi Cannes-i filmfesztiválról. Úgyhogy Palvin meg is jelent, és beleadott apait-anyait. Meg egy estélyit a Chaneltől.

A távolról egyszerűnek, közelről komplikáltnak tűnő ruha a fehér és a rózsaszín rengeteg árnyalatából áll össze, és Palvin ezüst kiegészítőket választott hozzá. Egy jó széles övet, egy négyzetes retikült, egy rózsát formázó gyűrűt, és hozzá passzoló fülbevalót. Valószínűleg a cipője is ezüstszínű volt, de ez a képekről nem derül ki, mivel a ruha pontosan leért a vörös szőnyegig. Az arcán diszkrét smink, oldalra fésült hajában diszkrét hullámok: Palvin a hivalkodó helyett a természeteset választotta, mint aki tudja jól, hogy elég az, amije van, nem kell vele kérkedni is. Na de tényleg ő nézett volna ki a legjobban a felhozatalból?

A legnagyobb, legjobban öltözött női sztárok a Golden Globe-on

A második 25-ös adag fotón a legnagyobb hollywoodi sztárok láthatók, ruhájuk színe szerint sötétedő sorrendbe állítva: ők voltak az este legelegánsabb művésznői. A fehérbe öltözöttek közül a szerencsétlen arcberendezésű Anne Hathaway Chanel-szerelését sokan megdicsérték, Amy Adams a ’20-as évek csillogását hozta vissza egy tüllaljú Marchesa segítségével, Jennifer Lopez pedig most Zuhair Murad egy ruhájában volt dögös és helyenként átlátszó. Amanda Seyfried szintén nem veti meg a csipkét, de ő a Givenchytől választott.

Claire Danes már megint nyert egy díjat azzal, hogy Az Őrült Nő szerepében milyen jól tud hisztériázni a Homelandben, az elismerést Versacéba öltözve vehette át. A fiatal, csak 22 éves Jennifer Lawrence az Éhezők viadalából ismert, de itt most nem azért a filmért nyert, hanem a Silver Linings Playbookban nyújtott alakításáért. Ő Dior Haute Couture-ben volt tegnap este, majdnem ugyanabban az árnyalatban, amiben Rocsi Diaz amerikai tévés személyiség, aki mostanában mindenhol ott van. A barackszínt viszont csak Jessica Alba vállalta be, méghozzá Oscar de la Renta jóvoltából − szerintünk jól tette.

A múlt heti People’s Choice Awards kritikusainak egybehangzó véleménye az volt, hogy aznap este Taylor Swift nézett ki a legjobban a sok divatkatasztrófa között. Valószínűleg vitán felül áll, hogy az énekesnő most az Arany Glóbuszok gáláján nagyságrendekkel vonzóbb, dögösebb és elegánsabb is volt Donna Karan-ruhájában, mint a múlt héten. Megdöbbentően sokat mutatott magából a Vészhelyzetből és a Férjem védelmében című sorozatból ismert Julianna Margulies egy Emilio Pucci-ruha segítségével, sötétebb színt választott rajta kívül Naomi Watts is, de ő Zac Posentől, és egy kevésbé szexi, viszont jóval elegánsabb verzióban.

Jobban nézett ki Palvin Barbara, mint a hollywoodi gigasztárok?

És a végére hagytuk a seregnyi feketébe öltözött hölgyet, közülük például Kate Hudsont és Nicole Kidmant muszáj kiemelni, mert mindketten egy-egy Alexander McQueen-ruhát viseltek. Julianne Moore úgy látszik, a Single Man című film óta nem tud leakadni Tom Fordról, de miért is tenné, ha ennyire jól állnak neki a filmrendezéssel is próbálkozó tervező kreációi? Adele számára pedig kicsit igazítani kellett ezen a fekete Burberry-ruhán, hiszen az énekesnő, aki a James Bond-számért nyert díjat, különben sem modellalkat, most pedig így nem sokkal a szülés után nyilván nem lehet elvárni tőle, hogy karcsúsító dresszekben vonulgasson. Kattintsa végig a két képösszeállítást, aztán tegye a szívére a kezét! Ön szerint helyén van Palvin Barbara ebben az őrületes celeb-forgatagban? Sőt, talán úgy gondolja, hogy még túl is ragyogja őket? Hasonlítsa össze a két fotósorozatot, és mondja meg, lenyomja-e Palvin Barbara szépsége Hollywood dámáit! Miranda Kerr majdnem villantásáról egyébként a Gumicukor már hírt adotta gála legrosszabbul öltözettjeiről egyébként a Tejben-vajban blogban olvashat a Díványon.