A telefonos applikációk között nemcsak olyan hasznos és népszerű dolgokat találunk, mint az időjárásjelentő app, hanem vannak teljesen elmebeteg, és valóban használhatatlan dolgok is. Kiválogattuk a tíz legelképesztőbb telefonos appot, amikkel tényleg nem nagyon lehet mit kezdeni. Kivéve persze a macskaeffekteset. Az a hasznos kakukktojás.

Borotva - iShaver PRO

Természetesen ezzel nem tud igazából megborotválkozni, ellenben tudja imitálni, hogy borotválkozik. Telefonja ugyanis rezeg, a képernyőn pedig hullik a szőr, aminek még a színét is ki tudja választani, így akár át is verheti munkatársait, barátait és anyósát. A borotva appot humortalan embereknek ajánljuk.

Munkaimitátor - iNap@Work

Ha előző nap bulizott, de nem vehet ki szabadnapot, és muszáj az irodában a gép előtt ülnie, csak töltse le ezt az alkalmazást, ami olyan hangokat ad ki, ami megszokott egy dolgos munkahelyen. Indítsa el, feküdjön le szépen, és aludjon, amíg telefonja ön helyett klikkolgat az egérrel, üti a billentyűzetet, vagy gyűri a papírt.

Love Test

Mintha újra az általános iskolában lennénk! Ha nem tudja, hogy kiszemeltje viszonozza-e az ön érzéseit, azonnal töltse le a Love Test nevű alkalmazást, és írja be az ön, majd kedvese nevét. Pillanatokon belül kiderül, hogy összeillenek-e! Persze ebben az esetben is szólnunk kell, hogy ez csak egy játék, ne amiatt szakítson, mert túl alacsony szám jött ki.

Húzogasson cipzárt - Zipper game

Elég egyértelmű, hogy itt mi a feladat. Húzogatni kell egy cipzárt, minél gyorsabban. Ennyi, és nem több. Nincs következő pálya, csak egy egyenes cipzár.

Köldökös app - BellyButton

A BellyButton ingyenes verzójában csak egy narancs tetejét láthatjuk, ami hasonlít egy köldökre, viszont ha nyomogatjuk, telefonunk rezeg. És ennyi. A teljes verzióért már fizetni kell, amit nem tettünk meg, de abban állítólag még ennyi jó sem történik, csak képeket láthatunk köldökökről.

Kakianalizátor - Poop Analyzer

Először féltünk tőle, hogy a vécében hagyott végtermékről készült fotót kell feltölteni, és az alkalmazás majd azt analizálja, de szerencsére az app csak egy képzeletbeli szarról ad infókat. Például hogy annyira nagy, hogy azt már le sem tudjuk húzni.

Pattanásnyomogató app

Ezt tényleg nem nagyon kell magyarázni. Ha ön egy olyan nő, aki mániákus pattanásnyomogató, azonnal tegye magáévá ezt az alkalmazást, ugyanis itt kedvére kiélheti magát anélkül, hogy bárkinek is fájdalmat okozna, vagy akár csúnya heges és elfertőződött sebeket hagyna maga után, amikről undorító videókat lehet készíteni.

Macskás fotók - Cat Effects

Ha önnek nincs macskája, de nagyon szeretne egy oylan fotót, amin egy édes cicával pózol, különösebb photoshop-tudás nélkül megteheti ezt mostantól. Készít egy fotót, feltölti az alkalmazásba, majd az app által felajánlott cicákat sorra rápakolhatja a képre. Ha ön nem macskabarát, örülhet, mert van kutyás verzió is.

Szőrtépkedős - Hair Plucker

Itt a pattanásnyomogató alkalmazás párja. Egy fiatal lány csúnya fekete szőrét tépkedheti ki, és a legbámulatosabb az egészben, hogy még benőtt szőrök is vannak, amiről először le kell kapargatni a bőrt. Ha bírja a gusztustalan és teljesen értelmetlen dolgokat, azonnal töltse le, mert ingyenes.

Csak nyomja a gombot - Hold the Button

Ennyi, és semi más. Van egy ujjlenyomat, rá kell tennie az ujját, és nyomni, ameddig csak bírja, vagy ameddig le nem merül a telefonja.