Fotókvíz: transzvesztita vagy igazi nő?

2013.02.03. 16:13
Apropó nélküli, de reméljük, ettől függetlenül szórakoztató kvízjátékunkban 20 fotót mutatunk. A kérdés mindegyikhez ugyanaz: találja ki, hogy nő vagy férfi látható-e a képen. A dolog persze nem feltétlenül lesz pofonegyszerű, ebben a kvízben ugyanis a férfiak is nőnek, vagy legalábbis nőiesen vannak öltözve. Most megmutathatja, hogy átlát-e a smink-, kiegészítő- és plasztikahegyeken, de gyorsan kell döntenie, mert csak 10 másodperc áll rendelkezésére, hogy egy-egy képről ítéletet mondjon.

Ha ön járatos a B-ZS listás nemzetközi celebek világában, akkor előfordulhat, hogy a kvízben szereplő 20 arc közül egy-kettő ismerős lesz. Annyit segítünk, hogy nincsenek a fotók között pusztán egy szerep kedvéért transzvesztitát játszó színészek (tehát mondjuk nem lesz benne a kvízben Dustin Hoffmann az Aranyoskámból), és az egyértelműség kedvéért nincsen a 20 fotón transzszexuális személy sem. Egy-egy plasztikai beavatkozást lehet, hogy elvégeztetett magán az adott képen látható hölgy vagy úr, de nemátalakító műtéten egyikük sem esett át. Nem tudjuk, hogy ezzel segítettünk-e, de úgyis mindjárt kiderül.

A 20 képből 10 ábrázol nőt és 10 transzvesztitát, ezért ha vaktában kattintgat, akkor valószínűleg minden másodikat fogja eltrafálni, így kb. 10 pontja lesz. Ha ennél kevesebbet talál el, akkor önt a képek kifejezetten megtévesztik, 12 fölötti találatszám viszont azt bizonyítja, hogy valamennyire konyít a témához. Ha 15-nél nagyobb szám a végeredmény, akkor ön kifejezetten éles szemű, 19-20-as pontszámát pedig nyugodtan tekintheti transzvesztita-szakértői bizonyítványnak. Ha tetszik a játék, próbálja ki valamelyik korábbi kvízünket is!

Minden kérdés megválaszolására 10 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »