Az internet legeldugottabb, legfurább szegletei sokszor nem obskúrus honlapokon vannak, hanem néhány kattintásra a napi rutinjainktól. Például a Youtube-on mindenféle bizarr tematikus csatornáin, kezdve a furcsa fétisektől odáig, hogy valaki minden mezőgazdasági tevékenységet lefilmez, esetleg azt, ahogy pipázik.

Ha valakit meg akarunk győzni az internet bugyrainak mélyéségéről, akkor az a legjobb, ha elküldjük, böngéssze a Youtube-ot egy kicsit, meg fog lepődni, hogy mikbe fut bele. Azt szokás mondani, hogy ami nincs az interneten, az nem is létezik, de lehet, hogy még pontosabb, ha azt mondjuk, ha valami nincs a Youtube-on, akkor nem létezik.

Jelenleg a videómegosztóra percenként három napnyi videót töltenek fel, így aztán tényleg szinte minden elképzelhető témában születik videó, nem is egy, hanem több száz. De most ne a legnépszerűbbekkel foglalkozzunk, hanem néhány igazán furcsa, tematikus csatornával!

Nayara – a telihasú

Nayara csatornája nem áll másból, mint néhány perces videókból, amiken egy férfi felsőtestét látjuk különféle felsőkben, és azt, hogy kitolja a hasát. A videók címe szerint arról lehet szó, hogy különféle ételek, italok fogyasztása után mennyire duzzad meg a videókon látható férfi hasa. Igazából az a lenyűgöző a csatornában, hogy lassan 4 éve működik, több ezer követője van, és több mint száz haskidüllesztő felvételt posztolt már Nayara.

Imogeneize – a hízós

Némileg hasonló Imogeneize csatornája, itt viszont nem egy férfit, hanem egy nőt láhatunk melltartóban, bugyiban, ahogy szintén rövid videókban azt mutatja be, hogy éppen mennyit hízott. Ennek illusztrálására általában szemből és oldalról is mutatja magát, valamint dörzsöli a hasát a kezeivel. Ez a csatorna kb. 3 éve érhető el, és közel tízezer követője van annak, hogy Imogeneize éppen mennyit hízott vagy fogyott.

Iscratchtickets – a sorsjegykaparós

Iscratchtickets csatornájának a neve eléggé magáért beszél, nem történik rajta más, mint kaparós sorsjegyek kaparása. Eddig közel 60 videót töltött fel a csatornájára, jellemzően illinois-i sorsjegyekről. Mániájával nincs egyedül a Youtube-on, például MrScratchlotto nevű kollégája ugyanezt teszi, csak New York-i szelvényekkel.

Cyndi35 – a pedálfetisiszta

Amikor először láttunk videót Cyndi35 csatornájáról, akkor csak nevettünk. A csatornán csak arról látunk felvételeket, sokszor akár 6-7 perc hosszúakat, hogy egy nő különböző lábbelikben nyomogatja egy autó pedálját. Aztán egyrészt találtunk még két olyan csatornát, ahol ugyanilyen videók vannak. Végül pedig megtaláltuk a pedalmpumping.org-ot, és kiderült, hogy a pedálnyomkodás egy létező, és igencsak virágzó fetisizmus. Ekkor azért erősen elcsodálkoztunk.

MrNewgus – a perverz festő

MrNewgus videóin fest. Ez nem is olyan szokatlan, viszont ezt fejhallgatóban, mackófelsőben, a mackónadrágjából kilógó fenékkel teszi, és általában valamilyen szexuális aktust fest meg körülbelül egy óra alatt, amit általában négy, negyedórás videóban oszt meg a nagyvilággal. A képein láthatunk szexelő gátat, trolibuszt, cipőt, szóval egészen elképesztő a változatosság.

Adolfo Mateo – a pipaszívó

Adolfo Mateo videóin egy idősebb, pocakos férfi pipázik, aki a videók leírásában mindig megadja, hogy milyen ruhában van, de olyan szinten, hogy milyen a zoknija, és hogy milyen dohányt szív éppen. A körülbelül kétperces, gomolygó pipafüstös videókon Adolfo Mateo általában motyog is valamit, de ember legyen a talpán, aki képes megérteni, miről beszél.

Blowupboy – a felfújható fiú

Blowupboynak nincs túl sok videója, ráadásul nem is túl aktív, viszont annyira erős a korpusz, amit összehozott az évek alatt, hogy bűn lenne kihagyni. Blowupboy ugyanis nem mást csinál, mint felvesz egy latexruhát, és szép lassan felfújja saját magát. Összesen kilenc ilyen videót készített, és elég népszerű is lett, némelyik videójának több százezres nézettsége van.

Toiletdude7 – a nagy klasszikus

Sajnos már nem aktív, pedig a beteges Youtube-csatornák egyik úttörője volt a Toiletdude7 nevű felhasználó, aki semmi mást nem csinált, mint hogy levideózta azt, hogy bemegy egy mosdóba, és lehúzza a vécét. Meg-megállva olyan fontos részeken, mint a vécélehúzó, valamint a lefolyás sebessége, minősége, a kagyló formája. Toiletdude7 akkora nyomot hagyott, hogy hiába törölte már a videóit, meg a profilját, még mindig vannak olyanok, akik megpróbálják összegyűjteni az itt-ott kallódó videóit, és felrakni azokat a Youtube-ra. Egyébként voltak követői, 88Toiletman a mai napig hasonló videókat készít, eddig közel 500 felvétele van a különféle mosdók berendezési tárgyainak működéséről.

Tonetta – a sztár

Tonetta a Youtube bugyrainak az egyik gigasztárja, ha lehet ilyet mondani. Egy hatvanas ausztrál transzvesztitáról van szó, aki általában női fehérneműben egy lepedő előtt állva, a 80-as évek space discóját idéző effektekkel tarkított klipeket készít a saját számaihoz. Több mint kétszáz videót tett fel az oldalra, viszont vagy ő törölte magát, vagy a Youtube őt, a lényeg, hogy Tonetta videóit ma már leginkább a Youtube-on szanaszét szórva találhatjuk meg. Egyébként nemcsak a videókban van nagyon otthon, egészen bizarr grafikákat is készít. A videómegosztón egy hozzá hasonló nő is tevékenykedik, aki Queen of Vagina néven egy pirosra festett falú szobában egy polc előtt szokott énekelni nem túl sok ruhában a saját, illetve mások nemi szerveiről, a legkülönfélébb táncmozdulatokat bemutatva a klipjeiben.

Gál Istvánné – a magyar ász

Elég sok, szórakoztató Youtube-csatorna van a magyarok között is, de talán Gál Istvánné csatornája kiemelkedik mind közül. Nemrég robbant be a magyar internetes köztudatba az idős nő, aki szinte mindent kedves videókban örökít meg, legyen szó akár egy autó átvételéről, akár arról, hogy ajtót cserél otthon, vagy arról, hogy elmegy a Tv2-be, ahova meghívták a népszerűsége miatt. Videóinak nagy része általában párszázas nézettséggel rendelkezik, de jól látszódik a lejátszási számokon, hogy befutott, mert vannak olyan anyagai, amiket már közel húszezren láttak.

MgNorba – a falutévé megújítója

Igazán perverz magyar csatornákat szerencsére, vagy sajnálatunkra nem találtunk, de olyan szórakoztató tartalmak, mint amilyet Gál Istvánné állít elő, azért akadnak. A legtöbb ilyen videót mezőgazdasági témakörben találtuk, de közülük is kiemelkedik MgNorba csatornája. Különféle nagygépes mezőgazdasági munkákról, de jellemzően aratásról, betakarításról készít videókat, amiket sokszor pörgős zenékkel és dinamikus vágásokkal dob fel. Az ilyesmire fogékonyak nem fognak majd tudni leállni a videóival. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a legtöbb videójának több tízezre nézettsége van. Nagyon hasonló Jocika0502 csatornája, aki inkább kisebb léptékű, traktoros munkákról készít videókat, viszont legalább olyan meglepő zeneválasztásokkal, mint MgNorba. Mi nem igazán tudtunk dönteni kettejük közül, mindkettőnek megvannak a maga előnyei, egyéni ízlés kérdése, hogy a nagyformátumú betakarítási videókra bukunk, vagy a családiasabb hangulatúakra.