Az idei Grammy-díjátadót közvetítő CBS tévécsatorna közleményt adott ki, hogy ha a meghívottak szerepelni akarnak a tévében, akkor legyenek szívesek eleget tenni annak a kérésnek, hogy nem villanthatnak semmit. Még egy szolid dekoltázst sem. Alább megmutatjuk, mi mindenről maradunk le, ha a hírességek engednek a csatorna kérésének.

A műsort közvetítő CBS tévécsatorna az idei, 55. Grammy-díjátadó előtt egy közleményt adott ki, amiben kifejezetten megtiltja, hogy a díjátadón résztvevők kihívó, bármit is megvillantó ruhában jelenjenek meg. Ezt úgy kell érteni, hogy a melleket és a fenekeket, vagyis minden gömbölyűbb testrészt ruhával kell takarni, és mint ahogy a közleményben is fogalmaznak, a "tanga típusú ruhák" is problémásak – írja a Gawker. Emellett nem szeretnék, ha a vendégek bármelyike is olyan ruhában érkezne, amiből a melle bármelyik része is kilátszik – ami a mostani trendeket figyelve talán nem is lesz olyan egyszerű. Természetesen az átlátszó/áttetsző ruhákat sem javasolják, és azt szeretnék, ha mindenkin minél több bőrfelület lenne eltakarva.

A CBS kérése valahol érthető, de az eddigi Grammy-díjátadókat tekintve a sztároknak minden bizonnyal nehezére esik majd a kérésnek eleget tenni. Galériánkban most megnézheti, hogy 1995 óta miket villantottak a celebek a Grammyn, amiket az idei díjátadón egyáltalán nem tehetnek majd meg. Kattintson, és nézzen melleket, mellközöket, melloldalakat, hátakat, combokat, és elképesztően furán kivágott ruhákat!