Nemcsak villantásokat lehet látni évről évre a Grammy-díjak kiosztásakor, de rengeteg ízléstelen, nevetséges vagy díjátadóhoz nem illő ruhát is. Nézze meg óriásgalériánkban az elmúlt 18 év Grammy-díjátadóinak rettenetes ruháit!

Természetesen a divat folyamatosan változik, és ami tizennyolc éve trendinek számított, az ma már leginkább nevetségesnek tűnik. 2013-ban azonban mégis nehezen hisszük el, hogy 1999-ben egy díjátadóra el lehetett menni egy fehér atlétában, mint ahogyan Madonna tette azt, vagy hogy 2000-ben volt olyan, aki piros műbőr mellényben jelent meg, és nem érezte magát cikinek. Ezek mellett előfordultak természetesen ízléstelenül csillogó ruhák, de ami hihetetlen, hogy még kapucnis pulcsik is, mert többeket láthatóan annyira érdekelt a díjkiosztó, mint egy kutyasétáltatás.

A 2000-es évek közepétől szerencsére a legtöbb Grammyre meghívott celeb alkalomhoz illően öltözött fel, nem pedig útszéli prostituáltnak vagy bohócnak. Persze amikor megjelent a zenei életben a perverz kívánságokkal teli Lady Gaga és Nicki Minaj vagy M.I.A., újra előkerültek a nevetésges szettek a vörös szőnyegen, de ezek már szándékosan voltak feltűnőek, nem úgy, mint Aaron Carter 1999-es, sárga szaténöltönye. Nézze meg óriásgalériánkban a vörös szőnyegre egyáltalán nem illő szereléseket!