A tévés főnökök előre elrendelték a villantástilalmat az idei Grammy-kiosztóra, de ez a fegyver a jelek szerint visszafelé sült el. A sztárok nemhogy visszafogottabban öltöztek volna fel a magyar idő szerint hétfő hajnalban véget ért gálára, hanem egyikük, Skylar Grey énekesnő meg is mondta, hogy direkt azért mutogatja mellszélét a vörös szőnyegen, hogy felbosszantsa a CBS-eseket. „Mi lesz, kirúgnak?” - tette fel a költői kérdést. Ebben a cikkben a legbevállalósabbakat nézheti meg, vannak köztük olyan nagy nevek is, mint Rihanna vagy Katy Perry, de a villantottak még kategóriában induló, kevésbé neves hölgyek sem hiányoznak képösszeállításunk második feléből.

A 8 legnagyobb

Ha a legendás villantások közé az idei felhozatalból bekerül valaki, az minden bizonnyal Rihanna lesz. Egy roppant elegáns ruhát választott ő Azzedine Alaia tervezőnőtől, az egyetlen bökkenő az, hogy a leheletfinom vörös anyag teljesen áttetsző. Ennyi erővel gyakorlatilag topless is vonulgathatott volna az énekesnő, felsőteste teljesen egyértelműen kirajzolódott. Hozzá hasonlóan keveset bízott a fantáziánkra Katy Perry, aki annak ellenére körbevihette Gucciba pakolt melleit a 2013-as Grammy-gálán, hogy legutóbbi nagylemeze 2010-ben jelent meg.

Miley Cyrus egy Emilio Pucci-ruha segítségével mutatta meg, hogy stylistjai nem képesek megfelelően alkalmazni a mellbimbótapaszt, de ezt már a Gumicukor megírta, mint ahogy azt is, mekkorát nézett Ellen DeGeneres, amikor meglátta Katy Perry dekoltázsát, úgyhogy lépjünk is tovább, mondjuk Taylor Swifthez. Ő bár hetente másik pasival szakít, valamiért az ártatlankislány-imázst továbbra is erőlteti. Ennek fő eszköze egy kizárólag fehér estélyikből álló készlet. Swift a Grammy-kiosztón is fehérben volt, a kicsit marilynes felsőrész azonban jobban állna egy olyan hölgyön, akinek mellei kitöltik azt a két, nyakba akasztott bugyrot.

Kelly Rowland, Jennifer Lopez és Alicia Keys fekete kivágottat húzott elő tegnap este a gardróbból. A Destiny’s Child tagja Georges Chakrától választott egy roppant ravasz módon kivágott ruhát, diszkrét uszállyal. Jennifer Lopez ezzel szemben a kevésbé ismert Anthony Vaccarello nevét próbálta bedobni a köztudatba egy aszimmetrikus darabbal, amelynek segítségével a fél ágyékát látni lehetett (mármint Lopezét, nem Vaccarellóét). Alicia Keys viszont csak felül volt kivágva, alul minden decensen el volt takarva, viszont deréktól felfelé mintha egy fekete kígyó levedlett bőrével lett volna körbetekerve a felsőteste. Kimbra énekelt Gotye tavalyi gigaslágerében (nyertek is érte Grammyt), az énekesnő szintén elég merész volt átlátszó, de aranygyöngyökkel és világoskék tüllel díszített ruhájában.

Villantottak még

Képösszeállításunk második felében pedig a kevésbé híres, de ugyanilyen merész hölgyeket tekintheti meg. Itt szerepel a bevezetőben idézett Skylar Gray, aki mellszélén kívül bagolytetoválását is megmutatta, vagy az egyik legszélesebben kivágott ruha tulajdonosa, Natasha Bedingfield. A mini nem igazán divat mostanában, inkább az angelinás lábkitevés a menő, mindenesetre Tamala Jones és DManti rövid szoknyában voltak, egy Tamia nevű énekesnő pedig egy elképesztő méretű aranymedált lógatott be szintén elképesztő méretű mellei közé. Kattintson a képre, ha többet szeretne látni!