Íme egy értelmetlen, de annál szórakoztatóbb holnap, amely bizarr statisztikákat készít és tesz közzé popsztárokról és rajongóikról. Verje el szabadidejét azzal, hogy totál felesleges infókat szerez a kedvenc együtteséről!

„Szívattak téged a suliban? Nem, én voltam, aki genyózott" − hogy a Stereotype.fm-ről megtudtuk, ez leginkább a Kooks nevű indiezenekar rajongóira jellemző, holtversenyben a Kinks és az Iron Maiden rajongóival. Kiderült többek között az is, hogy az általunk mondjuk nem ismert Three Day Grace rajongói támogatják leginkább az azonos neműek házasságát. Mint megtudtuk, a Katy Perry-rajongók 19 százaléka mondta azt, hogy nem csókolózna az első randin.

Amikor bejön az oldal, négy kérdéssel találjuk szembe magunkat, és egy sorral, ahova a mi zenekarunkat vagy előadónkat írhatjuk be. Amikor mi beléptünk, a kérdesek a következők voltak: kinek a rajongói szeretnének örökké élni, melyik zenekar rajongóira jellemző, hogy nem szívesen dolgoznának a kormánynak, kik hisznek legkevésbé az első látásra szerelemben, és kik azok, akik nem szívesen készítenének magukról mocskos fényképeket. Amikor továbbléptünk, azonnal kiderült, hogy a rapper, Game rajongói gondolják a leginkább azt, hogy kamu volt a holdraszállás.

A Stereotype úgy jellemzi magát, hogy vicces infókat közöl zenekarokról. Azt írja, hogy látogassuk meg az oldalát, írjuk be a kedvenc előadónkat, és örüljünk a rajongókról készült furcsa, de bámulatos statisztikáknak. A készítők büszke geekek, akik állítólag egyetlen hétvége alatt csinálták. „Vannak, akik a szeretteikkel töltötték a Valentin napot, a mi csapatunk azon dolgozott, hogy megalkossa a honlapot.” Az egyetlen ellentmondás ebben, hogy Valentin nap sajnos csütörtökre esett, de a heroikus vállalkozást ettől függetlenül becsüljük.

Ugyanis fura infókat kapni a kedvenc zenekarunk rajongóiról, aminek soha az életben nem vesszük semmi hasznát, majdnem akkora dili, mint bölcsészkaron végezni az egyetemet.

„Évek óta terveztük a Stereotype-ot, de csak mostanra gyűlt össze annyi infó, hogy valóra váltsuk, köszönhetően annak, amit a Tastebuds-on gyűjtöttünk. Mindig meglepő, hogy mennyit mond rólunk, hogy milyen zenekart szeretünk” - nyilatkozta Alex Parish, az oldal vezetője. Hogy a mi a Tastebuds? Egy honlap, amin ha beírjuk a kedvenc előadóinkat és zenekarainkat, akkor kidobja, hogy kivel egyezik az ízlésünk, leginkább álcázott társkeresőként lehetne jellemezni. Sajnos mi mondjuk nem találtunk vele barátokat Magyarországon.