Van, amikor elég néhány kellemes másodperc ahhoz, hogy az ember rosszkedve elmúljon, van, amikor elég ehhez egy néhány másodperces szívderítő videó. Íme egy rakással, nézze végig őket, a végére biztosan jobb kedve lesz! Ha rossz a kedve, akkor nincs más dolga, mint szép sorjában végignézni a lent található videókat – egészen biztosra vesszük, hogy legkésőbb az utolsó videóra vagy javulni fog a kedve, vagy elneveti magát. Jó, minimum elmosolyodik egyszer. Ha jó a kedve, akkor is készüljön fel, hogy valamelyiken valószínűleg nyerítve fog röhögni, mint néhány kollégánk, amikor összeraktuk a listát. Természetesen mindegyik videó hanggal az igazi, úgyhogy úgy nézze őket!

Állatok

Az állatos videók általában nagyon cukik, de a legjobb, hogy egyszerre cukik és viccesek, tehát ideális szereplői egy olyan összeállításnak, amivel azt akarjuk elérni, hogy valakinek jobb legyen a kedve.

Nem annyira elterjedt, de nagyon szórakoztató az a videó, amiben egy kismajom ül meg háttal egy kismalacot. A videó mosolyfaktorát erősen emeli, hogy saját számot kapott a vicces videó, amiben arról énekelnek, hogy egy kismajom ül fordítva a kismalacon, és úgy szaladgálnak.

Az igazán jó videók maximum fél perc hosszúak, és mi sem bizonyítja jobban ezt a tételt, mint ez az alig 10 másodperces felvétel egy tengeritehénről. Nem is kell róla mást mondani, csodás darab.

Ha eddig nem tetszett, amit eddig látott, akkor emelnénk a tétet. Következzen a 2 hörcsög 1 tál című videó metálos remixe. Az eredeti felvétel is frenetikus a két hörcsögről, akik őrülten pörgetik a táljukat, de metálzenével kísérve még sokkal jobb lesz az egész.

Cuki

Ha ön is észrevette már azt, hogy a csecsemők és a részegek között tényleg csak árnyalatnyi különbségek vannak, akkor garantáltan imádni fogja a fenti videót, amiben egy kislányt helyeznek kocsmai környezetbe, ahol úgy viselkedhet, mint egy dülöngélő részeg. A videó egyébként egy rövidfim trailere, de igazából jobb is, mint maga a rövidfilm, príma másfél perc.

És akkor egy újabb példa arra, hogy minél rövidebb egy videó, annál jobb. Ezt az öt másodperces biciklis cukiságot igazából repeatben érdemes nézni. Szerencsére ez másnak is beugrott, ezért létezik belőle GIF-verzió .

Még nem jobb? Következzenek az igazi nagyágyúk!

Fail

A fail kategóriájú videókból van valószínűleg a legtöbb a vicces videók között, vagyis azokból a videókból, amik azt rögzítik, hogy valakinek nagyon nem sikerül valami. Ebből a kategóriából két abszolút kedvencünk van, amin mindig bármikor képesek vagyunk nevetni. A fenti motorcsónakos videó is hozza egyébként a kb. 30 másodperces szabályt. Itt az eredeti egyébként, és persze ebből is van GIF-verzió a végtelenített boldogság kedvelőinek.

A megboldogult Budapest Tv külön kategóriát képez a failvideók között, számtalan csodás pillanatot produkált a csatorna. De talán az egyik legjobb, amikor a tévés jós megpróbál inni. Nem is mondanánk többet, szórakozzanak jól, ha esetleg nem ismerték volna!

WTF

Ide soroltuk azokat a videókat, amikről nem lehet megmondani, hogy pontosan miért készültek, de köszönjük az internetnek, hogy létezik, és ezek a videók is eljuthattak általa a széles néptömegekhez.

Cookie Monster nyilván mindenkinek nagy kedvence, nagyon nehéz olyan dolgot összehozni vele, ami nem cuki. A fenti videó is erősen a cukiság határán mozog. Egész egyszerűen príma.

Valószínűleg japán a globális Budapest Tv, mással ugyanis nehéz lenne magyarázni, hogy a legtöbb bizarr dolog a szigetországból érkezik. A fura japán videókkal is Dunát lehet rekeszteni, ezt a fentit azért választottuk, mert talán annyira nem ismert, pedig.

Újabb példa arra, hogy a tökéletes videó 30 másodperces vagy még annyi sem. A teljesen értelmetlen, rosszul működö ketchuprobot találkozása a furulyázni nem tudó furulyás előadásával tényleg az internet definíciója lehetne fél percben, ahogy a Youtube kommentelői is írják.

Vannak dolgok, amik akkor lesznek igazán viccesek, ha sokáig, túl sokáig ismételgetik őket. Remek példa erre a Badger Badger klip 10 órás verziója. Egyébként a 10 órás mixek külön kategóriát képeznek a vicces videók között, ezekből is érdemes szemezgetni, igazi kincsek egytől egyig.

A végére hagytuk nyilván a nagyágyút, ha eddig sem húzta mosolyra a száját, akkor most tutira meg fogja magát adni. Macskák, kánkán, mellek, mi kellhet még?