Egyre jobban felkapja a világ azokat a női dj-ket, akik mellükkel, fenekükkel és testükkel hangsúlyozzák, mekkora művészek. Ezek az alkotók óriási promófotókat csináltatnak magukról, amiken a pult fölé guggolnak, kiteszik a csöcsüket, ugaroltatott földön másznak vagy épp őzet szoptatnak.

Nem csak Magyarországon terjed a trend, hogy dögös, gyakran félmeztelen csajok állnak be a dj-pult mögé. A Head Of Rothchild blog kis spéttel felfedezte a jelenséget, viszont pöpec gyűjtést készített a világ körül tevékenykedő szexiskedő női dj-kről, akik vagy fura pózokban mutatkoznak plakátjaikon vagy meztelenkedéssel hívják fel magukra a figyelmet.

A blog kiváló alkotásokat gyűjtött össze. Egy csaj egy ugaron lévő mezőn térdepel kutyapózban a finoman szólva nem áram alatt lévő dj-cucc előtt. Egy szőke csaj még zseniálisabb: fehérneműben guggol a felszerelés fölé, mint aki mindjárt odavizel. Inkább a tudományos vonalat képviseli az a fekete csaj, aki egy bakelitet ölel, miközben mögötte a Mengyelejev-féle periódusos rendszert vetítik a falra. A videón a szexi dj-k paródiája tekinthető meg, persze csak csutkára tekert hangerővel érdemes.

Találtunk olyan művésznőt is, aki zsinórtangában és átlátszó melltartóban lép fel egy kanapéra, miközben mindent belep a bordélyos-vörös fény. Az egyik szőke nő esete figyelmeztet: a pink bikinis testet is veszélyesen körbetekerhetik a kábelek. Nagy kedvencünk még az üzletasszonynak öltözött dj, illetve a magát a világ legszexibb dj-jének kikiáltott ukrán Dj Juicy M. Azonban a mindent vivő, a fantasztikus, a csodálatos és az állatbarát dj a holland Sabrina. Az egy dolog, hogy a szilikonmilf önmagát fotózgatja oldalán, de más képein egy őzet édesget magához, hogy a szerencsétlen állat szájába tömje a szilikonmellét.