A sztárok a kifutón fedőnevű eseményre végül összesen három sztár jött el, közülük egyről még a sajtósok sem tudták pontosan, kicsoda. A ruhák viszont visszafogottak, elegánsak és fagyiszínűek a beharangozó szerint.

Mit lehet csinálni egy közepesnél valamivel kisebb méretű kocsma alagsorában, amikor izzasztva süt a nap? Hát berúgni például be lehet, bár azt is jobb kint, vagy egy laza kávézgatás is belefér. De divatbemutató csak nagyon neccesen, mégis ezt az utat választották a szervezők a Chef Caféban, ahol az ígéretek szerint Király Linda, Nagy Adrienn, Epres Panni, Mádai Vivien és Hustulina Regina mutatta be a Zoia-Europe tavaszi-nyári kollekcióját pár modell társaságában. Ebből végül Király Linda nem jelent meg, a többieknek biztosan szükségük volt a megjelenésre, hiszen hol vannak már a tehetségkutatók utáni haknikból vagy a Reflektor vezetéséből folydogáló pénzek?

Az est háziasszonya, Boldizsár Kata rádiós műsorvezető gyorsan le is írta, hogy mire lehet itt számítani: visszafogott eleganciáról volt szó, és fagyikat meg vízpartot idéző színekről, amitől csak még jobban izzadt mindenki a szűk térben. Az elején kaptunk is egy gyors dalt Hustulina Reginától, ami alatt a legérdekesebb az volt, hogy több sajtómunkás is kérdezte egymástól, hogy amúgy ki ez a nő, majd megérkeztek a híresemberek: a még mindig jó nő Nagy Adrienn és Mádai Vivien is szexi ruhákat kapott.

Néhány bemutatott ruha  a visszafogott elegancia helyett valójában nagyon villantáskompatibilissé lett tervezve: Mádai dekoltázsáról gyakorlatilag lehetetlen volt levenni a szemét az embernek, de az egyik fehér darab adottságai miatt már a szoba másik végéből jól láthatóvá vált, hogy a modellnek kedvesen ütnek át a mellbimbói. A fagyik és a vízpart színét nem kaptuk viszont meg, ellenben az egyik modell annyira belemelegedett a ruhák bemutatásába, hogy a köre letudása után azonnal el is kellett rohannia vízért. A vendégek a fél óra alatt letudott  esemény után illedelmes taps után még gyorsan megtámadták a megmaradt pogácsákat, és ezzel túl is vagyunk az bemutatkozáson a Zoia-Europe idei ruháival.