Mit tippel, meg tudja különböztetni Radics Gigi vagy Majka dalszövegeit egy önsegítő könyv részleteitől? Annyit előre elárulunk, hogy magyar dalszerzőink gondolatai nem sokban különböznek az önsegítő könyvekben olvasható tanácsoktól, sőt.

Ha kicsit belemélyedünk a magyar énekesek és együttesek dalszövegeibe, hamar észrevesszük, hogy a legtöbb sokszor összekeverhető egy-egy önsegítő könyv magvas gondolataival és banális tanácsaival. Eleinte tartottunk tőle, hogy nagyon könnyű lesz megkülönböztetni egymástól egy dalszövegrészletet és egy önsegítő könyvből kimásolt gondolatot, de a végén már mi is nehezen jöttünk rá, hogy melyik szöveget honnan másoltuk ki. Ön meg tudja különböztetni ByeAlex mély gondolatait egy olyan könyv mondataitól, ami a testi-lelki megtisztulásról vagy a kapcsolatok törvényeiről szól?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »