A hat legnyálcsorgatóbb nyári trend

2013.05.18. 17:42

Már az áprilisi jóidőben előkerültek a nyári ruhadarabok a pesti csajok ruhatárából, sőt fotóvadászatunk alkalmával még bikiniben napozó lányokat is láttunk a Margit-szigeten. Összeszedtük az idei nyár hat olyan női trendjét, ami biztos, hogy bejön majd a férfiaknak. Ha van kedve, értékelje őket, melyik tetszik a legjobban!

1. Laza csipke

Testvérünk, a Dívány írta meg nemrégiben, hogy a csipkeruha lehet a nyár slágere. Előnye, hogy könnyed, laza, légáteresztő, de ami igazán lényeges, sokat láttat, ha a viselője alig vesz alá valamit. Ha a jobb oldali lányon látható ruhadarabtól lódul meg a fantáziája, adjon tízest!

Tavaszikitarulkozas01

2. Laza átlátszó

Hasonló kategória a nagyon vékony anyagú, szintén áttetsző, laza, buggyos felső is, amit a nők zöme egy melltartóval szokott feldobni (kivéve, ha villantásfanatikus celebről van szó). Ha nem csipkepárti, de látna valamit, itt kattintson a maxpontszámra (és nézze meg a videón, hogy áll Karlie Klosson!)

3. Villan a has

Az idei nyáron, főleg a 40 fokokban lehet majd népszerű a haspóló. Ez tipikusan az a ruhadarab, amit nagyon necces hordani, jó alak kell hozzá és jó ízlés, hisz könnyen trógernek tűnhet a viselője. Viszont egy szép lapos női hasat ki tud hangsúlyozni, ha ez kell önnek, ide a voksot!

4. Tépetten

A felsliccelt ruhák sokszor úgy festenek, mintha a szomszéd pitbullja kicsit megtépte volna a szettet, de ugyanakkor jófajta sejtető darabok. Ez is megér egy magas pontszámot, ha az eleganciát és a sejtetést egyszerre szereti, és ez a diszkrét verzió is bejön önnek Mila Kunison!

96916681

5. Geometrikus lábak

A lábakon mostanság a leggings (magyarul cicanaci) az, ami divatba jött, annak is különösképp a geometrikus mintás válfaja. Budapest-szerte tele vannak a buszok és metrók ilyen lányokkal. A síkidomos minta kiválóan kiemeli a formás lábakat és hátsót (mint itt Vanessa Hudgensét), ha önnek ez a zsánere, akkor tízest neki!

Vanessa Hudgens leggingse (bónusz haspólóval).
Vanessa Hudgens leggingse (bónusz haspólóval).
Fotó: Xposurephotos.com / Northfoto

6. Extrém kurta

Végül a feszülős miniszoknya és az extrém kurta rövidnadrág (rútul fogalmazva picsagatya), ami után általában megfordulnak az utcán. Ennek már tényleg az a lényege, hogy alig takarjon valamit, utóbbinál még egy igazi tevepatának is megvan az esélye. Ha ön ilyen naturalisztikus, nyomjon legalább egy kilencest!

Tavaszikitarulkozas27