A Cannes-i Filmfesztiválon nemcsak filmsztárok és rendezők, illetve egyéb kallódó celebek mentek, hanem beazonosíthatatlan vendégek is, elég furcsa ruhákban. Összegyűjtöttük a rendezvénysorozat bolondjait, nézze meg!

Véget ért a Cannes-i Filmfesztivál, és bár mind a Velvet, mind a Dívány számos cikkel emlékezett meg a legfontosabb történésekről, vannak, akikkel eddig nem foglalkoztunk. Ők azok a személyek, akik ott voltak ugyan a vörös szőnyegen, vagy legalábbis a peremén, és bár lefotózák őket, még a képügynökségek sem tudják róluk, hogy kicsodák – csak annyit írnak róluk, hogy vendégek.

Róluk készült képekből válogattunk most: vannak furcsa vendégek, egyértelműen őrült vendégek, és olyan vendégek, akiket csak a jóég tudja, miért tartottak fontosnak megörökíteni. Talán sosem fogjuk megtudni, hogy kik ők, honnan jöttek, és hová mennek. És talán ez jobb is így. Ismerkedjen meg például Cannes Őrült Asszonyával a galériában! Igazi kedvencünket a végére hagytuk.

Ki ő?

A fenti hölgy múltjának tényleg nyoma sincsen az interneten: ha a híradások foglalkoznak is vele, csak „ez a nő"-ként emlegetik, mint a Yahoo is. Ruháját itt-ott lehet látni, de senki sem közli nevét, ahogy kísérőjének személye is rejtély. Gondosan őrzött titok ez, vagy egy még be nem futott tervezőt látunk? Ön szerint mi történhetett itt?