Itt a nyár, a kánikula és a bikiniszezon, amire sokan nem készültek fel sem testileg, sem lelkileg. Nekik ajánljuk a borzasztó trendi szárongot, ami általában egy alul bokáig, felül pedig csípőig, illetve derékig érő, átkötős maláj szoknya. Persze léteznek ennek különböző hosszúságú változatai is, alábbi válogatásunkban is inkább a rövidebbet preferálja a legtöbb celeb. Heti trend.

Halle Berry

A fotók készültekor a színésznő még nem volt terhes, így a fotón megcsodálhatja Halle Berry még lapos hasát. A színésznő lábait azonban egy színes száronggal takarta, amit ön is használhat, ha a strandon nem szívesen mutogatja a fenekét.

Candice Swanepoel

A seggével mindent vivő Candice Swanepoelnek egyáltalán nincs mit takargatnia, a modell mégis úgy érezte, hogy jobb lesz, ha magára teker egy kendőt. Ha önnek Swanepoel rövid szárongja tetszik a legjobban, szavazzon rá!

Kim Kardashian

A celebségéről híres celebnőről ez egy régi fotó, hisz Kanye West csaja még bőven nem volt terhes, mikor ebben a szerelésben ment strandolni. Kim Kardashian azonban sanszos, hogy ezen a nyáron is kendővel takargatja majd magát, hisz nemrég szült.

Naomi Watts

A színésznő Swanepoel-hez hasonlóan szintén nem az a típus, akinek olyan nagyon szégyenkeznie kéne, ám ő mégis úgy döntött, hogy magára teker egy rövid szárongot. Önnek tetszik? Akkor szavazzon rá!

Sofia Vergara

A Modern Family színészője szerencsére egy átlátszó anyagú szárongot választott strandviseletnek, ami sokat sejtet, és hálistennek híres melleit sem takarja el vele. Ha nem bírja már tovább a hőséget, vegyen példát Vergaráról, és vegyen fel ön is kalapot, mielőtt még hőgutát kapna.

Sienna Miller

A színésznő Miller szintén kalapot választott párducmintás szárongja mellé. Ha ön szerint Jude Law volt barátnője a legjobban öltözött, szavazzon rá!

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez talán életében először nézett ki nőnek, ezért szerintünk mindenképpen jó ötlet vol ez a hosszú szárong. Ha ön szerint is többször kéne a színésznőnek nőiesebben öltöznie, szavazzon rá!

Gwen Stefani

A legjobb választás szerintünk egyértelműen Gwen Stefani óriáskendője volt, persze ahhoz, hogy ilyen látványt nyújtson valaki, ahhoz nem árt, a magas és vékony alkat. De nem kell elkeseredni, ha ön alacsony, és van feneke, akkor is nézhet ki jól szárongban, csak meg kell találnia a megfelelő méretű, színű és mintázatú kendőt.

Ön szerint melyik celeb néz ki a legjobban szárongban?