Ha ön mostanában készül repülőútra, és regisztrált egy mobilszolgáltató különleges szolgáltatására, csinos hoszteszek gondoskodását élvezheti a budapesti repülőtéren. Közülük mutatunk be néhányat, ön pedig döntse el, ki a legjobb nő köztük? Adjon egy pontot, ha csak kicsit utazna vele, és tízet, ha akár feleségül is venné.
A szavazásnak vége

Alexa Beáta

Alexa Beáta Belgiumba megy a legszívesebben. Annyira, hogy havonta jár oda, mert olyan számára, mintha otthon lenne. Azt nem tudja megmondani, miért, de belső érzésről van szó. Ezért aztán legközelebbi útja is oda vezet.

7,02

Balassa Eszter

Balassa Eszter bárhova szeret utazni, a meleg és a tengerpart a fontos az egészben. A következő nagy terve egy olaszországi utazás Firenzébe és Jesolóba, ahova a barátnőivel indul.

6,10

Berkesi Adriána

Berkesi Adriána nagyon szeretne Ibizára menni, mert bulizós lány. Legközelebb sajnos nem oda utazik, hanem Tunéziába vagy Egyiptomba, ahol a barátja lesz az útitársa.

7,28

Dógi Réka

Dógi Rékának az a fontos, hogy nagyvárosokba utazzon. Volt már például Párizsban és Brüsszelben is, most London került be a tervek közé. Még nem tudja, hogy hova megy legközelebb, de az biztos, hogy a barátnőivel.

5,60

Kovács Ivett

Kovács Ivett legszívesebben Mexikóba menne, mert még soha nem volt Európán kívül. Azért Mexikó, mert szép az élővilág és a látvány, de a konyhájukat is imádja. Hamarosan Bulgáriába megy nyaralni a barátaival.

6,99

Matus Mónika

Matus Mónika mindenhova szeret utazni, de a legjobban nyaralni szeret. Az a lényeg, hogy minél messzebb lévő és szebb helyről legyen szó. Mivel most végzett kozmetikusként, jövő hónapban elutazik Los Angeles-be egy háromhónapos továbbképzésre.

7,32

Mészárovics Olga

Mészárovics Olga nem egy nagy utazó, repülőn is csak kétszer ült, Berlinbe és Párizsba jutott el így. Hamarosan azonban újra gépre száll, barátnőivel Rómába mennek. Amúgy imád repülni, egész Európát bejárná a járművel.

6,15

Pásztor Krisztina

Pásztor Krisztina leginkább a tengerpartot szereti, amiből logikusan következik, hogy idén Bulgáriába akar menni, mert ott még nem volt. Konkrétum még nincs, de vadul nézelődnek a barátjával.

5,27

Tóth Kinga

Tóth Kinga legszívesebben Mallorcára menne, mert már kétszer is volt ott, és ott él nagynénje is. A következő terve is ez, természetesen a családjával, különösen az öccsével.

6,01

Tran Thi Hong An

Tran Thi Hong An a legjobban Délkelet-Ázsiába szeret utazni, merthogy onnan származik. De elfogadja Franciaországot és Spanyolországot is azért. Legközelebb utóbbiba utazik a barátjával.

5,63