Régen minden jobb volt? A miniszoknyák, úgy tűnik, igen. Tudományos igényességű kutatómunkánk lényege, hogy megnéztük, milyen miniket hordtak évtizedekkel ezelőtt a nők, és milyeneket most. Összehasonlításunkon csúnyán elvérzett a kilencvenes évektől napjainkig tartó időszak, de nem kell egyetértenie velünk: szavazóboxunkban tudathatja véleményét!

A nyár örömére boldog-boldogtalan miniszoknyát hord, és ez már jó néhány évtizede így van. Igaz, a hatvanas évekig legfeljebb a Római Birodalom harcosai és rabszolgái viseltek ilyesmit, esetleg egy kínai népcsoport nőtagjai, illetve az ötvenes éves sci-fi szereplői, az azóta eltelt időben viszont bőven behoztuk a lemaradást.

És a mai picsaszoknyákban parádézó telepi csajok láttán támadhat olyan téveszménk, hogy régen minden jobb volt, de az a helyzet, hogy 1968-ban ugyanúgy éppenmajdnem kilógott a nők feneke a szoknyáikból, mint ma. Legfeljebb stílusosabbak voltak, vagy az időbeli távolságtól tűnnek annak. Majd ön eldönti.

Óriásgalériánkban igyekszünk szemléltetni a miniszoknya hatvanas évek óta tartó történetéből két időszakot: a hatvanas-hetvenes éveket, illetve a kilencvenes évektől napjainkig tartó lassan másfél évtizedet. Kérdésünk aligha meglepő: akkor volt jobb, vagy most? Galériánk után megmondhatja a választ.

Szóval msot, hogy végignézett hatvan fotót, tényleg nincs más dolga, mint alább véleményt nyilvánítani. Elgondolásait előre is köszönjük, ha pedig kevesellné a jelen idejű, nagyobb testfelületet mutogató nők képeit, szeretettel ajánljuk fesztiválos, strandolós, illetve korábban a tavasznak örülős összeállításainkat is.

Mit gondol?