A Buzzfeed egy csodálatos válogatást csinált azokból a dolgokból, amiket szinte mindenki megtesz, ám szinte soha senkinek nem vallaná be. Hisz ki ne turkált volna az orrában, vagy lesett volna be mások szekrényébe? És vallja már be végre mindenki, hogy igenis szokott pisilni zuhanyzás közben! Az alábbiakban 17+1 olyan dolgot olvashat, amit az emberek nagy része már számtalanszor megtett, ám soha nem vallaná be. Talán még saját magának sem.

1. Azt mondja, hogy programja van, hogy ezzel le tudjon mondani más programokat, miközben az egyetlen programja az, hogy otthon fetrengjen.

2. Napokig (vagy akár hetekig) nem reagál üzenetekre, majd mikor már lelkiismeretfurdalása van, azt írja, "Jaj, basszus most látom csak, hogy nem küldte el a válaszüzenetem a múltkor!"  

3. Megnézi a Facebook profilját a "view as" nézetben, hogy láthassa, hogy kiszemeltje mit lát majd, ha rákeres önre. 

4. Együltő helyében zabál be családokra méretezett gyorskajákat vagy óriási tábla csokikat.

5. Otthon folyamatosan olyan műsorokat néz a tévében, amiket sosem vallana be.  

6. Fogadjunk, hogy ön is be szokott nézni mások fürdőszoba-szekrényébe, mikor vendégségben van.  

7. Órákig ugyanazt a rettenetesen gagyi dalt hallgatja, amiről normál esetben sosem vallaná be másoknak, hogy önnek tetszik.  

8. Ön is turkál az orrában.

9. Felelsz vagy mersz játék közben ha azt választja, hogy felel, akkor is inkább hazudik, csak hogy nehogy lúzernek nézzék a többiek, amiért még a végén kiderülne, hogy ön még sosem drogozott vagy vett részt orgiákban. 

10. Egy este otthon, egyedül: ugye önnek is azt jelenti, hogy dobozból zabál pizzát és üvegből issza a bort?  

11. Lehetséges, hogy ön sem bírja ki, hogy ne nézzen bele a Facebook üzeneteibe annak az embernek, aki bejelentkezve maradt azon a gépen, ami elé épp ön ült le. 

12. Valószínűleg ön is tudja, hogy be lehet állítani a levelezésében, hogy egy adott üzenetet egy bizonyos időpontban küldjön el. Így simán tehet úgy főnöke és munkatársai előtt, mintha ön még este 8-kor is szorgalmasan a gép előtt ülne, és nem lépett már le órákkal előtte bulizni.

13. Megjátszotta már az orgazmust. 

14. Sütit csinálna, de nem bírja abbahagyni a nyers tészta felzabálását, ezért a végén nem lesz mit megsütni. 

15. Úgy készít magáról fotókat nyilvános helyen, hogy közben úgy tesz, mintha épp SMS-t írna.    

16. Zuhanyzás közben pisil.

17. Úgy tesz, mintha elolvasott volna bizonyos könyveket, pedig maximum csak a borító hátulját olvasta el.

18. És végül: úgy tesz, mintha a fentiek közül soha egyet sem csinált volna.