Az angol közönség egyik új kedvenc szórakozása lett a catfighting, ami ötvözi a tipikus női pofozós-hajhúzós verekedést a pankráció leglátványosabb elemeivel. A Notthingham Wildkatz egyre népszerűbb tagjai most bemutatták, miért is ez a jövő sportja.

A catfighting szó eddig csak egyszerű tipikus lányos-hajtépős verekedést takart, de a britek új dilijének köszönhetően az is előfordulhat, hogy hamarosan igazi sporttá fog válni a cicaharc. A koncepció nem bonyolult: adott egy csapatnyi jól kinéző nő, akik a pankráció szabályai szerint jó előre megbeszélve hülyére verik egymást, szemben az igazi, véres verekedéseket prezentáló női ketrecharccal.

A cicaharcosok a bulit azzal egészítették ki, hogy felvették a szinte kötelező elemek közé a pofozkodást, és egymás hajának tépését. Az eddigi legnagyobb sikereket a Nottinghamben alakult, már címében is beszédes Wildkatz érte el, ami három tagból áll. A 19 éves Feisty Sara Christy, a 21 éves Deborah Windley és a 20 éves Heidi Brown küzdenek egymással azért, hogy a parasztkodásra vevő férfiak, esetleg amazon társaikat látni akaró nők igazán minőségi szórakozást lássanak. Bár a cicaharc még itthon nem talált követőkre, Magyarországon például a civilben biztosítónál dolgozó Audrey Bride teszi ki csontjait és még sebmentes bőrfelületeit pár óriási sallernek.