A nyár egyik legmarkánsabb trendje volt, hogy divatba jöttek a térd felett végződő shortok a férfiak számára is. Férfitérdet, esetleg combot nyilvánosan, strandon kívül a ’80-as évek végén láttunk utoljára, a ’90-es években eltűntek az olyan shortok, amik nem érnek legalább térdig. Sokan még idén nyáron is ezeket a nadrágokat hordják, akár a klasszikus oldalzsebes verzióban, de aki újított 2013-ban, az rövidebbet vásárolt magának. Hat celebet mutatunk, akik olyan shortot vállaltak be idén náyron, ami egy-két éve még kifejezetten kínosnak számított. Vagy ön szerint még mindig? Nézze végig a fotókat!

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a focizás közben is rövidnadrágban mutatkozik, ezért logikus, hogy az elsők között volt, akik simán bevállalták a jóval térd fölött végződő shortot, ráadásul ez a már-már forrónadrág élénkrózsaszín. A portugál focista Miamiben feszített ilyenben, szimpla fehér atlétát vett hozzá, plusz papucsot, nyaralós kalapot és napszemüveget. Kattintson a képre, ha jobban meg szeretné nézni Cristiano Ronaldót, a fotóösszeállításban több kép is van róla!

Kevin McHale

A fenti képen Kevin McHale látható, aki a Glee (Sztárok leszünk) című sorozatban a kerekes székes srácot, Artie-t alakítja. A kép a Monte Carlo-i televíziós fesztiválon készült, és ide természetesen nem lehet olyan lezser szerelésben menni, mint amilyenben Ronaldo van eggyel feljebb. McHale így aztán próbálja az elegánsabb oldalról megközelíteni ezt a rövidnadrág-témát, egy igen visszafogott, sötét színű darabbal, ami szerinte zakóhoz is illik. Persze ha már úgyis hosszú ujjúban van, simán vehetett volna hosszúnadrágot is. De nem tette.

Joey Essex

Az Essexben forgatott brit kvázi-valóságshow, a The Only Way Is Essex sztárja pedig tényleg mintha direkt a '80-as éveket szerette volna visszahozni ezzel a rövidre vágott, vagyis inkább tépett szárú farmershorttal Ibizán. A napszemüveggel együtt, amint azt a Kockahas blog annak idején meg is jegyezte , az összeállítás kifejezetten George Michaelt idézi. Ez a short minden bizonnyal az idei nyár legkínosabbjai közé tartozik, tekintve, hogy a poszt alján a szavazás Joey Essexre és forrónadrágjára nézve elég kedvezőtlenül áll. Mindenesetre ez a darab igen közel áll ahhoz, amiket a szegedi Mr. Forrónaci hord, aki idén nyáron ezek szerint nagyon divatosnak számított.

Cameron Silver

Cameron Silver egy amerikai divatguru, aki legendás butikja mellett most már saját realityjéről is híres. Ha valaki, akkor ő már csak tudja, hogy mi a divat 2013-ban, és tessék: ő is térd fölött végződő rövidnadrágokban járt egész nyáron. Ez a fenti csak egy különösen bizarr példa a sok közül. Igen, Silver szerint is simán lehet zakóval kombinálni ezeket az ultrarövidszárú nadrágokat, az azonos mintától pedig egyszerűen hipnotikus az összhatás. Mellesleg ha divattanácsokat szeretne a shortviseléshez, érdemes átkattintania a Díványra, a Tejben-vajban blog remek összeállításáért!

Zachary Quinto

Zachary Quintót főként a sci-fi-rajongók ismerik, ő játssza Spock figuráját az újabb Star Trek filmekben. Civilben azonban határozottan hipszteresen öltözködik, ami idén nyáron a szakáll és a szemüveg mellett térd fölött végződő nadrágot is jelentett. Minket kicsit meglep, hogy nem vett övet, mégis betűrte az ingét a nadrágba, meg persze azon is elgondolkoztunk, hogy ebben az esetben jó döntés volt-e csíkosat venni pöttyöshöz.

Thom Evans

Ki a legjobb?

És a végére hagytuk a legdecensebb úriembert, ő Thom Evans, akit még mindig Kelly Brook exeként szokás aposztrofálni, holott eredetileg rögbijátékos volt, és modellkedik is. A brit híresség mindenesetre egy madridi rendezvényen döntött úgy, hogy csakis rövidnadrágban fogja tudni elviselni a spanyol nyár hevét. Ennél elegánsabb shortot azonban bizonyára nehéz lehetne elképzelni, olyan diszkrét minden ebben az összeállításban, hogy azt tanítani kéne. Önnek jobban bejönnek a meghökkentőbb összeállítások vagy inkább az elegánsabb-decensebb ruházatot kedveli? A heti trendben mindig a legjobbra kell szavazni, és ez most is így van: ha végignézte a fotókat, kérjük, kattintson annak a neve mellé, akin ön szerint a legjobban áll a short!