18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nézegessen calligraffitizet meztelen nőket

2013.09.04. 21:37
Csak a kalligráfia miatt kattintott? Vagy inkább a meztelen nők érdeklik? Bármelyikre is válaszolt igennel, mindenképpen jól fog járni, mert az alábbiakban képeket és egy videót is láthat nőkről, akiket kalligrafikus írással díszített egy moszkvai művész.

Pokras Lampas egy Moszkvában élő művész, aki magát leginkább calligraffiti művésznek nevezi, ugyanis graffitiket készít, és kalligrafikusan is ír, néha pedig a kettőt ötvözi. Mostanában futó projektsorozatában, a Calligraphy on Girlsben pedig meztelen nőket díszít kalligrafikus írással, amiről szerencsére nem csak fotók, hanem videók is készültek, íme az egyik:

Kalligráfiának egyébként a díszes kézírást, illetve annak művészi fokú gyakorlását nevezik, az európai kalligráfia gyökerei pedig a görög és római írnokok korába nyúlnak vissza, és egészen a könyvnyomtatás feltalálásáig virágzott. Aztán a 19. század végén az Arts and Crafts mozgalom újra felfedezte, és elkezdte népszerűsíteni. A kalligráfia eszköze eredetileg az ecset volt, Pokras Lampas azonban egyszerűen csak egy filctollal dolgozik, a végereményt pedig meg is nézheti az alábbi galériában. Ha a művész többi munkája is érdekli, akkor pedig kattintson ide.