Reméljük, önben is ott szunnyad a kakin és pisin bármikor nevetni képes ötéves, mert akkor biztosan jól szórakozik majd következő cikkünkön! Olyan településekről gyártottunk fiktív képeslapokat, amelyek nevein minden magyar jól szórakozhat, mint például Fos-Sur-Mer, vagy Kuki, esetleg Pinamar.

Muszáj bevallanunk, hogy akárhányszor meglátjuk a kínai Csöcsiang tartomány nevét, képtelenek vagyunk kuncogás nélkül elolvasni. Ha önben már rég kimúlt az ilyeneken nevető ötéves, akkor ne olvassa tovább cikkünket, ha viszont még ott szunnyad valahol az olcsó poénokra nyitott dedós, akkor jó szórakozást kívánunk!

Olyan településeknek készítettünk fiktív képeslapokat, amelyeknek magyarul kimondva nagyon viccesen hangzik a neve, vagy a neve egy része. Az egyik kedvencünk Csöcsiang, de persze nagy rajongói vagyunk az arizonai Kakának, a szlovák Melleknek és természetesen a japán Kukinak is.

A magyar versenyzőket kihagytuk a szórásból, pedig a már lejáratott Pornóapáti és Bugyi mellett vannak még érdekesek, mint Csesznek, vagy a külföldieknek igen szórakoztató Szekszárd, amit elég könnyű sex hardnak ejteni. És természetesen az olyan nemzetközi legendákat is kihagytuk, mint a méltán híres osztrák Fucking.

A cikkben felhasznált képeket köszönjük:

Csöcsiang: Avel-Breizh, zhiyin586@163.com, Huang Yang, parimino

Mellerud: hbuhl

Pinamar: Maurica Sala, Maurica Sala 2Maurica Sala 3, Maurica Sala 4