Megint eljött a heti trend ideje, és ezúttal úgy döntöttünk, olyan hírességeket fogunk összeszedni, akiket sikerült a fotósoknak olyan pillanatban elkapnia, amikor nem voltak kifestve. Nem fordul elő gyakran, hogy ezek a modellek-színésznők smink nélkül az utcára merészkednének, és valószínűleg az alább mutatott sminktelen képeken is azért van egyik-másik esetben valami minimális festék az adott hölgy arcán. Pontosan ezért teszünk melléjük összehasonlításul mindig egy-egy sminkes fotót is, hogy azt is lehessen látni, általában milyennek szeretik mutatni magukat ezek a hölgyek, ne csak azt, hogy igazából milyenek. Nézzük.

Heidi Klum

Az összeállításban Heidi Klumon kívül csak hollywoodi színésznők vannak, de a legdrasztikusabb különbség talán pont Klumnál figyelhető meg. Smink nélkül kicsit férfias arcára a szupermodellség mintha a smikkel lenne felfestve, és valószínűleg sokat számít az is, hogy egy manöken pontosan tudja, hogyan kell egy fotósnak pózolni és a kamerába mosolyogni, így a lesből készített képhez Klum nyilván nem tudta legelőnyösebb oldalát elővenni. Ha a fotóra kattint, mindent jobban meg tud nézni!

Kirsten Dunst

A legtöbb nő egyik célja a smikeléssel, hogy fiatalítsa magát. Kirsten Dunst a MET-gálán viselt fenti sminkjével tényleg próbálta kihozni magából a hollywoodi végzet asszonyát. Meglepő ehhez képest, hogy az egyébként már 31 éves színésznőn még mindig mennyi kislányos vonást lehet felfedezni, de inkább csak akkor, ha nincs rajta smink. Így van ez: az erős smink nem feltétlenül fiatalítja az embert. Sőt.

Sally Field

Hatalmas a két kép közötti különbség Sally Field esetében is, aki például a Tony díjak kiosztóján pontosan úgy nézett ki, ahogy azt az ember egy 66 éves, Oscar-díjas hollywoodi legendától elvárja. De természetesen spinning-órára nem így kipingálva jár, és amikor az edzőteremből kifelé jövet kapta el egy paparazzó, akkor kiderült, hogy alapjáraton Sally Field is egy ugyanolyan nő, mint akiket az ember a közértben meg a villamoson lát. Dehát pont ettől jó egy jó színésznő: hogy az éppen aktuális szerephez teljesen át tud alakulni.

Hilary Swank

Még egy Oscar-díjas színésznő, aki aztán tényleg nem szépségének köszönheti karrierjét, hanem elképesztő tehetségének. Hilary Swank sosem volt az a nőcis típus (Oscarjait egy transzszexuális férfi, illetve egy bokszolónő megformálásáért kapta), és ennek megfelelően nagyon bölcsen nem szokta túlságosan hangsúlyosan sminkelni magát. A múlt héten a Big Fish című darab premierjén például gyakorlatilag láthatatlan sminkben jelent meg: első blikkre úgy tűnhet, mintha alig lenne rajta festék. De persze elég a második, reptéren, utazás után készült képpel összehasonlítani ahhoz, hogy lássuk, a minimális smink is mennyit tud számítani.

Sharon Stone

Sharon Stone-nak lassan húsz éve nem volt már egy értékelhető filmszerepe, de ennek ellenére az 55 éves színésznő még mindig szinte ugyanolyan gyakran bukkan fel a hírekben, mint Hollywood jelenlegi üdvöskéi. Ezt részben annak köszönheti, hogy mindenhol ott van, és ahol ott van, ott remekül néz ki, részben pedig az olyan bizarr húzásainak, mint amikor szinte smink nélkül vagy teljesen melltartó nélkül megy ki az utcára.

Pamela Anderson

Ki néz ki a legjobban smink nélkül?

És végül nem maradhat ki Pamela Anderson, aki aztán soha nem természetességével aratott. És most nem csak a szilikonmellekre gondolunk – a fent felsorolt hölgyeknél bizonyára összesen végeztek annyi beavatkozást, mint amennyit Anderson egymaga csináltatott az arcával, így aztán őt akkor sem láthatjuk a maga természetes, eredeti valójában, ha éppen nincs kisminkelve. Hogy ezeken a képeken, amiket malibui otthona előtt készítettek róla, tényleg nincs rajta semmi festék vagy krém vagy alapozó, arra nem vennénk mérget, de még így is elég drasztikus a különbség a hálóinges és a teljes harci díszben pompázó Anderson-verzió között. Ha végignézte a fotóösszeállítást, döntse el, ön szerint melyik a hat közül ki néz ki a legjobban smink nélkül, aztán kattintson a megfelelő név mellé a szavazódobozban!