A 188 centi magas Robyn Lawley, az egyik legsikeresebb plus size modell lesz a főszereplője a dán fotós, Kenneth Willardt hamarosan nyíló New York-i kiállításának. A képeken Lawley teljesen meztelen csak nyuszikkal és hasonló dolgokkal takargatja magát. A kiállítás címe Size Does Matte (Számít a méret), ennek jegyében 15 méteres óriásképen lehet megnézni a modellt.

“Egyedi, életteli és egy kicsit vicces lesz” – mondta Robyn Lawley a Page Sixnek arról a hamarosan nyíló fotókiállításról, aminek ő lesz főszereplője. Lawley 188 centi magas, és az egyik legsikeresebb plus size modell.

A kiállításon a dán fotós, Kenneth Willardt képein szerepel majd. A kiállítás címe Size Does Matter (Számít a méret), november elején nyílik majd egy New York-i galériában. Kenneth nem viccelt, a kiállítás reklámjához egy kb. 15 méteres képeket készített a modellről.

Lawley az óriásképen teljesen meztelenül látható, csak nyuszikkal takarja el magát. A kiállítás többi, néhány méterell kisebb képén sincs rajta ruha, de gondosan ügyel arra, hogy ne mutasson meg az intim testrészeiből semmit. A képekből egy kis ízelítőt láthat a Daily Mail oldalán.

Ő az egyik legsikeresebb plus size modell. Amikor a Vogue először szerepeltetett a címlapján plus size modelleket, ő is ott volt köztük. Aztán ő volt a Ralph Lauren első plus size reklámarca. A 188 centis magasságához egyébként nagyjából 80 kilós súly társul, valamint 99-78-104 cm-es mell-derék-csípő arány.

Nemrég az ausztrál GQ-ban ő volt a hét lánya, akkor kicsit bővebben beszélt magáról. “A domborulatai nem határoznak meg egy nőt. Ez az egész csak arra jó, hogy nagyon hatékonyan terelje arra a nőket, hogy aggódjanak a súlyuk miatt, ahelyett, hogy olyan fontosabb tulajdonságokat próbálnának meg magukban felfedezni, mint az intellektus, az erő vagy a hatalom. Dühönghetnénk azért, mert kevesebb fizetést kapunk, vagy kevesebb a lehetőségünk, de nem, túlságosan lefoglal minket, hogy megmondják, hogy nem vagyunk elég vékonyak, vagy nem vagyunk elég formásak. Visszafogjuk magunkat. Nekem széles csípőm van és nagy testem. Kétszer, háromszor akkora vagyok, mint a többi modell, de elfogadom ezt, és konrtoll alatt tartom” – mondta a Glamournak.