Tokióban most van a műkorcsolya Grand Prix, aminek nem csak a sport rajongói örülhetnek, hanem akár ön is, aki csak röhögni szeretne egy jót, mivel a műkorcsolyázók eszméletlen durva pofákat tudnak vágni a nagy pörgés-forgás közben. Nézze meg galériánkat, és nevessen!

A műkorcsolyázás talán az egyetlen olyan sport, amit még egy hétköznapi nagymama, vagy még az is meg szokott nézni, aki amúgy nem igazán rajong a sportközvetítésekért, pont azért, mert itt nem izzadva ordító sportolókat, hanem szépen felöltözött embereket láthat a jégen, kellemes zenére ugrabugrálni vagy táncolni. Pedig közelről nézve a műkorcsolyázás sem tűnik egy kellemes sportnak, ugyanis elképesztően torz arcokat tudnak vágni a korcsolyázók, csakúgy, mint a műugrók. Az alábbi galériában a tokiói műkorcsolya Grand Prix-n készült fotókat láthat műkorcsolyázók arcáról, akik nagyon szépen tudnak szenvedni. Kattintson, mert vicces lesz.

Egyébként jövő januárban Budapesten rendezik meg a műkorcsolyázók és jégtáncosok Európa-bajnokságát, így ha akar, közelről és élőben is láthat majd vicces pofákat vágó embereket.