Túl vagyunk egy újabb MTV EMA-díjkiosztó gálán, de a egyvalamivel még adósak vagyunk: még nem szedtük össze a legjobb nőket egy képösszeállításba. Ez a kör természetesen most sem maradhatott ki, úgyhogy nézzük, ki az a 10 csaj, akinek sikerült a legkihívóbban, legmenőbben, legszexisebben vagy legelőnyösebben felöltöznie.

Persze a legtöbb figyelem Miley Cyrusra irányult a gálán, akitől ebben az összeállításban nem azt a rapperes ruhát mutatjuk, ami már külön posztot is kapott a Gumicukorban, hanem azt a fehér szettet, amit az énekesnő akkor viselt, amikor a füves cigire rágyújtott a színpadon. Lady Gaga is imádja a fehéret az utóbbi időben, de a jelek szerint nem ő az egyetlen. Katy Perry is több ruhát viselt gyors egymásutánban a Europe Music Awards estélyén, többek között bedobott egy bugyivillantós átlátszó feketét is, de ha azt már látta, akkor is érdemes kattintania, mert most egy különleges, szalagokból álló kváziruhát mutatunk tőle, amiben a színpad fölött lebegett – ez volt alatta

Ki nézett ki a legjobban?

A-listás női gigasztár nem is nagyon volt több az amszterdami banzájon, de persze a menőség nem (csak) a hírnév fokától függ. Louise Roe tévés személyiségről például Nagy-Britannián kívül nem sokan tudják, hogy kicsoda, de a hölgy ettől még a legdögösebbek közé tartozott indiános mintás ruhájával és dekoltázsra omló, barna fürtjeivel. Nem kevésbé volt szexi a szintén tévés személyiségként ismert, de holland Sylvie Van der Vaart, ő egy egyszerű, de nagyszerű fekete estélyit viselt. És Írországból is mutatunk egy gyönyörű helyi tévés lányt, őt Laura Whitmore-nak hívják, és hát ő sem egy Jakupcsek Gabriella.

A tévések után térjünk vissza a popsztárokhoz: Eva Simons énekesnőként és dalszerzőként is ismert, ő az est egyik legbizarrabb öltözékét vetette be, fekete-fehérben volt műpunk. Az I Don’t Care című slággerrel berobbant svéd popduó, az Icona Pop tagjai az év legmenőbb csajainak számítanak, úgyhogy nem meglepő, hogy remekül áll nekik, hogy félig diszkógömbnek, félig gladiátornak öltöztek.

Iggy Azaleát és Ariana Grandét többször is fotózták együtt az este folyamán, mindketten remekül néztek ki, de talán nem vehették fel a versenyt a tizediknek számított nővel, illetve nőcsapattal: Robin Thicke háttértáncosaival. A nyár legnagyobb slágerét éneklő férfi egy seregnyi, talpig szürkére festett, és egy bugyin és mellékszereken kívül nem sok mindent viselő nővel együtt lépett fel – ők az utolsók a képösszeállításban, vajon ők néztek ki a legjobban? Lehet kattintani és szavazni!

Véleményét kommentben is elmondhatja Facebook oldalunkon.

Kövessen minket a Facebookon is!