A rendőrség nagyon alapos munkát végez, amikor lefoglalnak valamit, lefoglalnak mindent, például azokat a szatyrokat, zacskókat, lábosokat, bármit, amiben a bűnözők a lefoglalt tárgyakat tartották. Összeállítás a kedvenceinkből.

Nemrég a rendőrség lekapcsolt egy dílert, aki egy Media Markt-os zacskóból árulta az amfetamint, amin az erősen ironikussá váló „Mert hülye azért nem vagyok” felirat állt. A szöveg különösen szórakoztatóvá vált a letartóztatás után, mert azért a díler annyira nagyon okos nem lehetett, ha viszonylag könnyen elkapták a rendőrök.

Mivel a rendőrök az ilyen letartóztatások és lefoglalások közben alapos munkát végeznek, sokszor lefoglalják azokat a szatyrokat, zacskókat, bármit, amikben a bűnözők a lefoglalt tárgyakat tartják. Ezeket a reklámszatyrokat aztán lefotózzák a bizonyítékokkal együtt, és bekerülnek a rendőrségi hírekbe. Különösen viccessé akkor válik a dolog, amikor az egyes cégek szlogenjeit a képek mellé tesszük. Klikk a képre, a kedvenceinket gyűjtöttük össze egy galériába!

A cikket kommentálhatja Facebook oldalunkon.

Kövessen minket a Facebookon is!