Tényleg azt hittük, hogy egy jó darabig nem kell írnunk a twerkingről, vagyis a seggrázásról, ami Miley Cyrusnak köszönhetően túlságosan is elterjedt, de tévedtünk. Angliában bajnokságot rendeztek, ahol segget rázó nők mutathatták meg a világnak, hogy ki mozgatja jobban a hátsóját.

Köszönjék meg szépen Miley Cyrusnak, hogy végre eljutottunk oda, hogy már twerkbajnokságokat is rendeznek. Jó, persze nem Miley Cyrus találta ki a twerkinget, vagyis a seggrázást, de jórészt neki köszönhető, hogy ennyire népszerű dolog lett ez az utóbbi hónapokban. Egyébként november 19-én, egy angliai szórakozóhelyen rendezték meg az – elvileg – első angliai twerkbajnokságot, ami a videó alapján nem tűnik túl rangos eseménynek. Viszont volt ennek folytatása is, méghozzá november 21-én, csütörtökön, a londoni Scala klubban.

A kíváncsi londoniaknak mindössze 8 fontot (2800 Ft), vagy rosszabb esetben 20 fontot (kb. 7000 Ft) kellett fizetniük azért, hogy feneküket rázó nőket lássanak maguk előtt. Úgy tudni, hogy a nyertes egyébként 200 fontot (több mint 70 ezer Ft) vihetett haza. Egyébként a twerk szó idén hivatalosan is szó lett, miután bekerült az angol nyelv leghivatalosabb szótárába, az Oxford English Dictionarybe, a selfie-vel egyeütt, amit pedig az év szavának választottak idén. Most pedig nézze meg a fenti videót a november 19-én megtartott első bajnokságról, mert láthat benne seggekre rácsodálkozó embereket.