Ha betöltötte legalább a 16-ot, ne kínozza magát a szakállas mikulás látványával: a internet telis-tele szexi piros jelmezbe öltözött, ünnepi hangulatú lányokkal. Ha kell, még segget is ráznak. Megmutatjuk önnek az öt legjobbat.

Ha a férfiakon múlik, soha nem fog kimenni a divatból a twerking, vagyis a seggrázás – márpedig ami a férfiaknak tetszik, azt csinálják a nők. Ahogyan az alábbi videóban is teszi a kissé alulöltözött szereplő, aki azt is bebizonyítja, hogy nem kell méretes segg ahhoz, hogy rázni lehessen. 

Az következő videó mikuláscsaja a látvány és az élvez fokozása érdekében többfajta jelmezbe is beöltözik. Egy kis seggrázás itt is befigyel, de inkább a lassú, erotikus mozdulatok kapnak főszerepet és persze a nagy mellek. 

És ha már a nagy melleknél tartunk: az alábbi kisfilmben sem panaszkodhat a méretek miatt az a három lány, akik karácsonyi hangulatban pózolnak a kamerák előtt. Esetükben nem maradhat el a nyalókázás sem. 

A következő jelmezbe öltözött fehérnép is szintén otthoni sztriptízt ad elő, de ő óvatosabb, mint elődjei: csak a testét látni, az arcát nem adta produkciójához.

Túllépve a webkamerás felvételeken találtunk mikuláscsajokat színpadi előadásuk közben lekapva is. Ezek a lányok némiképp visszafogottak, csak combok és bugyi villan, de azért ők is megérnek egy-egy misét.