horoszkóp

Emberkísérlet: ketten kiborultak, ketten apátiába estek

2013.12.09. 11:27 Módosítva: 2013.12.09. 11:36
Négy magát grincsnek tartó, karácsonygyűlölő önként jelentkezőt egyesével bezártunk a karácsonyi kínzókamránkba, ahol 2 órán keresztül kellett karácsonyi számokat hallgatniuk. Az eredmény magáért beszél, a végére, ha lehet még jobban megutálták a karácsonyt, mi meg sajnáltuk őket.

A karácsonyi bevásárlások lassan mindenkiből kihozzák az állatot, a mindenhol szóló karácsonyi dalokat, a csillogó, vilogó vackokat és a bántóan műanyag, cuki hangulatot egyre nehezebb elviselni. Ideális tehát a terep arra, hogy próbára tegyünk néhány grincset, vagyis a karácsonyt gyűlölő önként jelentkezőt.

A feladat annyi volt, hogy bírjanak ki két órát a karácsonyi kínzókamránkban, ahol üvölt a karácsonyi zene, mindenhol csillogó, villogó vackok vannak, és olyan töménységű karácsonyi hangulat, hogy attól már mi is rosszul voltunk a szoba berendezése közben. Mintha egy pszichopata tömeggyilkos karácsonyi hangulatban készülne a mészárlásra.

De nézzék meg a videónkat! Abból minden kiderül! Például, hogy ki könyörgött szabadulásért, ki ragasztott díszekből és Mikulásból péniszt az óriáshóembernek, kinek hozott megnyugvást egy kis Quimby-hallgatás, ki menekült a karácsonyi hangulat elől Panterával?

Azért, hogy a grincsek ne unatkozzanak annyira, kitaláltunk néhány feladatot, amiket ha teljesítettek, kérhettek egy általuk választott, nem karácsonyi számot. A videóban jól látszik, hogy mennyire eltökélten küzdenek a feladatok teljesítéséért, és a néhány perces nyugalomért, mert teljesen elviselhetetlen a cuki hangulat ilyen töménységben.

Az egész korpusz annyira masszív lett, hogy az itt látható videón felül a hét folyamán a Facebook-oldalunkon is talál majd egy-egy rövidebb videót az egyes jelentkezők legjobb pillanatairól, úgyhogy kövessen minket Facebookon már csak ezért is!