Volt, hogy már mi is spoilereztünk, de néha azért szólunk előre, nehogy bárki kiboruljon. Viszont néhány forgalmazó úgy tűnik, egyáltalán nincs tekintettel a közönségre, mivel sok filmet sikerült már a filmplakáton teljesen elspoilerezniük. A Buzzfeed válogatásának köszönhetően most megmutatunk önnek pár posztert, amik láttán már nem is érdemes megnézni a filmet. Persze csak akkor görgessen tovább, ha nem fél attól, hogy most mi fogjuk lelőni a poént.

Szabadítsátok ki Willyt!

Őszintén sajnáljuk, ha nem látta eddig ezt a viszonylag bárgyú filmet, és ezért itt és most tudta csak meg, hogy Willy, a kardszárnyú delfin igenis kiszabadul a film végén, de annyira azért ne boruljon ki, mert amint látja, a plakát alapján ezt előre lehetett sejteni.

Rocky IV.

Képzelje, bármilyen hihetetlen is, de tényleg Rocky Balboa nyer a Rocky IV. végén. Gondolta volna?

A túlélő

Na kitalálja, hogy a Mark Wahlberg főszereplésével készült filmben ki az, aki a végére túlél? Na? Na? Igen, ön nyert! Mark Wahlberg!

A lehetetlen

Úristen, vajon sikerül Ewan McGregornak újra találkozni a családjával a film végére? Nehogy megtévessze a film címe, mert még a végén végig fogja izgulni a filmet.

A majmok bolygója

Valószínűleg ez a poszter a világ legnagyobb spoilere, ugyanis ennél durvábban soha senki nem lőtt le poént. A plakát készítője tökéletesen elcseszte a filmélményt, pedig ilyen nagy csavart korábban nem nagyon láthattunk filmekben. Persze hozzá kell tenni, hogy A majmok bolygójának nem ez volt az eredeti posztere, hanem ez a fenti csak egy későbbi verzió – nem úgy lett világsiker ez a film 1968-ban, hogy mindenki úgy ült be a moziba, hogy már előre tudta, hogy mi lesz a vége.

E.T. a földönkívüli

Az E.T. plakátja legalább akkora spoiler, mint A majmok bolygójáé, igaz mikor Spielberg filmjét bemutatták, nem sokan tudhatták, hogy igazából mi is történik majd ebben az azóta klasszikussá vált jelenetben.

A vesszőből font ember

Oké, ez nem a világ legismertebb filmje, és amúgyis 1973-ban készült, de azért tippeljen: mit gondol, vajon mi történik a film végén a vesszőből font emberrel? Csak nem lángra kap??!

Star wars III. rész: A Sith-ek bosszúja

Igaz, hogy mikor a Csillagok háborújának harmadik része elkészült, már mindenki rég tudta, hogy Anakin gonosz, de azért a közte és Obi-Wan közti végső összecsapást rátenni a plakátra igazi kicseszés volt, hisz így mégis minek üljön be az ember a filmre?