Egy tragédia már biztosan lesz idén karácsonykor, a tévék nem adják a Reszkessetek betörők!-et. Nemcsak egy részét nem adják, hanem egyiket sem. Hogy a karácsony mégse maradjon a klasszikus nélkül, összeszedtük a kedvenc jeleneteinket a filmből, hogy fel tudja idézni, bármerre jár!

Az élet egyik nagy kérdése, hogy a meleg, karácsonyi hangulat szükséges velejárója a Reszkessetek betörők! megtekintése a tévében, vagy a Reszkessetek betörők! megtekintése hozza el életünkbe az igazán meghitt karácsonyi hangulatot.

Erre akartak válaszolni idén a magyar kereskedelmi csatornák, amikor úgy döntöttek, idén az ünnepi szezonban a klasszikus egyik részét sem adják le.

Ha ön olyan, mint mi, és képtelen elképzelni a karácsonyt Macaulay Culkin nélkül, akkor nézze végig a gifválogatásunkat, amiben a legjobb jeleneteket gyűjtöttük össze! Igazából mi sem gondoljuk azt, hogy a film elejétől végéig történő megtekintése elengedhetetlen a jó hangulathoz, elég csupán felidézni a jobb zenéket, valamint a kulcsjeleneteket.

Először idézzük fel a zenéjét, amit a legendás John Williams komponált! Az igazi hatás kedvéért nyugodtan hallgassa ezt, miközben a gifeket nézi!

Najó, még egy számot muszáj beraknunk. A Carol of the Bells feldolgozását, ami egészen tökéletesre sikeredett, ráadásul a film egyik kulcsjelenetéhez kapcsolódik.

És akkor jöjjenek a gifek! A Reszkessetek betörők! első két részét természetesen egybe vesszük, hiszen annyira tökéletesek, hogy nincs értelme két külön filmről beszélni.

Kezdjük is az először ijesztő, majd nagyon cuki és kedves őrült galambos nénivel a második részből.

Macaulay Culkin miatt is jók a filmek, de valószínűleg az egész nem lenne ugyanaz a gonoszok, Joe Pesci és Daniel Stern nélkül.

Tartsd meg az aprót, te mocskos állat! – ehhez nincs is hozzáfűznivaló.

Amikor Kevin még nagyon örül, hogy eltűnt a családja.

A filmben szerepelt Macaulay Culkin öccse is, aki a bepisilős Fullert játszotta.

Az olyan apróságok miatt tökéletes az első két film, mint a második részben a Tim Curry vezette szállodai személyzet.

És persze, bárki együtt tud érezni Kevinnel, aki életében egy kicsit is volt már peches.

Nem biztos, hogy ebben a filmben vannak a világ legbénább bűnözői, de az biztos, hogy ennyire kemény kínzást még a Takenben sem kapnak a rosszak, mint amit Kevin a betörőkre mér az első két részben.

Daniel Stern jár kicsit rosszabbul.

Bár, nehéz megmondani.

Mindketten alaposan megkapják a magukét, különösen a második részben.

Boldog karácsonyt!