Punci fölött lebegő bugyi az új trend

2014.01.06. 21:52 Módosítva: 2014.01.07. 15:46
A bikini bridge lényege, hogy a csípőcsontunk hanyatt fekve megtartsa a bugyinkat, ezt lefotózzuk, és esetleg motivációs szövegeket írjuk köré, hogy milyen jó soványnak lenni. Önnek hogy tetszik?

Ha valami egyszerre pörög az Instagramon, a Redditen, a Buzzfeeden és a Tumblren, akkor nyilvánvalóan fontos kulturális jelentőséggel bír. Pillanatnyilag ez a bikini bridge fantázianevű élethelyzet, ami arról szól, hogy egy nő hanyatt fekszik, a csípőcsonatjai kicsit felemelik a bugyiját, és erről kacér fotót készít (vagyis a bugyi, vagy bikinialsó hidat képez a két csípőcsont között). Így.

A végeredményre természetesen kerülhet okos felirat is – például, hogy ne felejtsünk el borotválkozni, így lesz szebb a bikinivonalunk, mutassuk meg mindenkinek a hidunkat, milyen kis csajos dolog, ha erre valaki rákíván, illetve,ha valaki arra fecsérli az idejét, hogy ilyen képek miatt nyafogjon, annak nem marad ideje edzeni.

Önnek hogy tetszik ez?

  • 18427
    Nagyon szexinek tartom
  • 4961
    Nem különösebben érdekel
  • 1435
    Nagyon nem tetszik

Ha ez önnek is tetszik, és nem tartja nevetségesnek a bugyiban bohóckodó fiatal nők fiúkról alkotott, az általános iskola felső tagozatának szellemében megfogalmazott elgondolásait, akkor csatlakozzon a jelenség facebookos rajongói oldalához, biztosan nem fog perverz kukkolónak tűnni.

Facebook oldalunkon hozzá is szólhat!

Kövessen minket a Facebookon is!