A termékfejlesztők, marketingesek, és más szakértők éjt nappallá téve gyötrik magukat, hogy egyedi dolgot adjanak önnek, izgalmas néven. Egyik-másik annyira izgalmas, hogy bármi lehetne, a kutya se jön rá elsőre, hacsak nem kapcsolnak hozzá járulékos infót. Tesztelje velünk, mennyire ismeri a forgalmazók trükkjeit!

Tizenhat olyan nevet szedtünk össze, amellyel az orrára, szemére, ízlelőbimbóira, vagy a lelkére kívánnak hatni a gyártók. Rájön, hogy milyen típusú terméket akarnak eladni önnek a marketingesek? 

Kvízünkben tizenhat terméket szedtünk össze, amelyekről többé-kevésbé ki lehet találni, hogy micsodák, a gyártó cégek ismerete nélkül is. A játék végén idézünk a reklámszövegekből (már ahol találtunk ilyet), hogy lássák, milyen remek szósszal öntik le az önmagukban is csodás neveket azok, akiknek ez a szakmája.

Minden kérdés megválaszolására 12 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »