A Wall Street farkasa című filmmel szinte egyik napról a másikra robbant be a köztudatba Margot Robbie. 2013-ban még azt se tudtuk, kicsoda ő, idén viszont már a legnagyobb sztárok között emlegetik. Az kétségtelen, hogy roppant csinos, de vajon a stílusa is illik a hollywoodi sztársághoz? Döntsön ön! Megmutatjuk eddigi 6 legjobb szettjét, amit túlnyomórészt az utóbbi időben, új filmjének eseményein viselt. Válassza ki a kedvencét! Heti trend.

Fehér horgolt

Margot Robbie 1990-ben született Ausztráliában. A helyi közönség a Szomszédok című sorozatból ismerte meg, ahol annak idején Kylie Minogue és Jason Donovan is feltűnt. Amerikában először a Pan Am című stewardesses sorozatban szerepelt, de annak egy fél évad után vége lett, viszont Robbie sikeresen továbblépett a mozifilmek irányába, a fenti fehér, nagyrészben horgolt ruhát első filmjének, az About Time című romantikus vígjátéknak a bemutatóján viselte tavaly augusztusban. Az aranyridikül és a citromsárga cipő ellenére kicsit menyasszonyi ruhára emlékeztet az összeállítás, de ez talán direkt volt, hiszen úgymond itt kelt egybe Robbie Hollywooddal. Remélhetőleg a házasság tartósnak bizonyul majd.

Fehér dívás

Szintén fehérben volt Robbie második filmje New York-i premierjén. Igen, ez már a nagy visszhangot kiváltó Wall Street farkasa, amiben Robbie Leonardo DiCaprio oldalán játszhatott. Erre az eseményre máris az Armani Privétől kapott egy ruhát a 23 éves színésznő, és a divatkritikusok rögtön a lábai elé omlottak attól, hogy ebben a tényleg nagyon eltalált fekete-fehér estélyiben Robbie milyen természetesen adta a dívát annak ellenére, hogy ez volt első igazi, A-listás hollywoodi premierje.

Zakó & cicanadrág

Ez a premier még decemberben volt, és pár nappal később volt még egy vetítés New Yorkban, ezúttal a filmakadémián. Senki nem gondolta volna, hogy ez különösebben szignifikáns esemény lesz, de Robbie azért a biztonság kedvéért ide is úgy öltözött, hogy a róla készült fotók eljussanak az újságokba. Egy fekete zakót és hozzá szűk, szintén fekete cicanadrágot vett, ami önmagában viszonylag visszafogottnak tűnhet, de elég hozzá egy kicsit szado-mazós vörös tűsarkút felvenni, és máris teljesen másról szól a történet. A bloggerek persze azonnal utánatúrtak: ezt az elképesztő cipőt az Aperlai nevű márka boltjaiban lehet beszerezni.

Kis fekete

Az ünnepek alatt jött egy hosszabb szünet, Robbie nyilván hazautazott Ausztráliába nyaralni, de aztán az új évben folytatta a Wall Street farkasához kapcsolódó sajtókörutat. Ilyenkor egyszerűen kötelező megjelenni egy-két népszerű tévéműsorban, Robbie ezen a héten például Jimmy Kimmel beszélgetős műsorába ment el megmutatni magát. Ide egy egyszerű kis feketét választott, ami persze annyira nem is egyszerű, hiszen derékban egy széles, de a feketeség miatt alig látható öv fogja össze, és nem is annyira kicsi, hiszen térd alá ér. A fotókon érdemes megnézni egyébként Robbie nyilas fülbevalóját és különleges gyűrűit is.

Fekete masnis

Ezek után egy Los Angeles-i vetítés következett, és Robbie itt vette fel a legkülönlegesebb szerelést, amit eddig láttunk tőle – őszintén szólva nem voltak túl sokan elragadtatva az összhatástól. Ez a Delpozo-ruha első pillantásra egy merész szobalány-jelmeznek tűnik, de azért igazából persze mégsem az. Egyrészt mert valamilyen megmagyarázhatatlan okból a fehér, elülső részt hat csokor fityegő bizsu díszíti, másrészt mert oldalról nem is lehet belátni, hanem ott testszínű anyag védi Robbie-t a villantástól.

Vörös estélyi

Melyik áll a legjobban Margot Robbie-nak?

Szintén a héten, a Wall Street farkasa londoni premierjén Margot Robbie megpróbált minden eddiginél dívásabb lenni, tette ezt egy elképesztő Oscar de la Renta-ruhával. Ez a különleges fazonú estélyi a vörös több árnyalatával operál, csak az vele a baj egy kicsit, hogy eléggé nemszexin dudorodott át rajta a melltartó széle. Az aranycipő viszont mindent visz, bár hosszabb ideig viselni ennyire magas sarkú lábbelit kész kínszenvedés lehet. Az oldalra fésült séróhoz a Jamie Presslyre kísértetiesen hasonlító színésznő öt darab fülbevalót tett a fülébe, de a nagy vörös gyűrű se semmi. Ha végiglapozta a fotóösszeállítást, szavazzon! Ön szerint melyik szerelésben nézett ki a legjobban Hollywood egyik legújabb üdvöskéje?