Ha ön azt hitte, már tényleg mindent látott az idei Golden Globe-kiosztóval kapcsolatban, akkor valószínűleg téved. Reményeink szerint ön ugyanis nem látta még egybe összeszedve az est 12 legrosszabbul öltözött nőjét. Ne maradjon ki ez a kör sem, alább egy fájdalmas galériában mutatjuk azokat a melléfogásokat, amiken esetleg ön is fel fog szisszenni helyenként. Amint látják, sok pénzből ugyanolyan nehéz jól öltözni, mint kevésből.

Még meg se néztük a fotókat, amikor megfogadtuk, hogy Sandra Bullockot nem fogjuk belevenni ebbe az összeállításba, mert bár szerintünk a hölgy egyéb érdemei elismerése mellett pocsékul tud öltözködni néha, önök korábban egyértelműen leszavaztak minket. Gondoltuk, biztos csak mi vagyunk ilyen rosszindulatúak az Oscar-díjas színésznővel szemben, aki pedig mindenki kedvence. Ehhez képest a hétfő hajnali Golden Globe-kiosztókról készült összefoglalók és blogposztok a legrosszabbul öltözöttek között első helyen szinte kivétel nélkül Sandra Bullockot emelték ki (már megint).

Elnézést kérünk minden rajongótól, de ezek után mi se bírtuk megállni (már megint), hogy ne ugyanezt tegyük, hiszen szegény Bullockról formátlanul lógott ez az egyébként menő divattervezőtől származó ruha, ráadásul az alja totál össze volt gyűrődve. Vajon elfelejtették kivasalni vagy odafelé menet a kocsiban lett tiszta ránc? Ráadásul Bullock mellbimbóját is furcsán, nem túl előnyösen hangsúlyozta ez a ruha. A lényeg a képösszeállításban van, ott tudja megnézni a részleteket!

Sajnos két terhes hölgy is becsúszott a rosszul öltözöttek közé, az egyik Drew Barrymore, aki pedig nagyon menő szokott lenni, de most valahogy túl virágos és túl függönyszerű volt, Kaley Cuocóhoz hasonlóan. Edie Falco egy gigamasni mögül kukucskált a fotósokra, Paula Patton meg majdnem felborult egy hasonlóan túlméretezett fodortól. Többen borzasztó színeket választottak, elsősorban Julie Bowen és Aubrey Plaza, akiket színvakság-tesztként is lehetne ezentúl alkalmazni, de persze vannak, akik kifejezetten rajonganak az ilyen színkontrasztokért, Julie Bowen a legjobban öltözöttek között is szerepelt. Ez már csak egy ilyen szubjektív műfaj. A töltött galambra emlékeztető Hayden Panettiere pedig hátranyalt hajjal, egy Tom Ford-ruhában próbálta meg Angelina Jolie legendás lábvillantását utánozni, kifejezetten lohasztó végeredménnyel – ha kíváncsi minderre, kattintson!