Ránézésre a High Point egyetem a világ legmenőbb felsőoktatási intézménye. Az más kérdés, hogy a neve nem forog közszájon, de ha megnézi, nem fog hinni a szemének. A steak-kajálda és az úszómedencék még semmi.

A Huffington Post örömmel számol be arról, hogy megtalálták a világ legmenőbb egyetemét, mégpedig az észak-carolinai High Pointban. A High Point University valóban olyan, mintha Willy Wonka és Walt Disney kéz a kézben tervezték volna.

Az épületeit az utóbbi években összesen körülbelül 700 millió dollárért újították fel (ez körülbelül 154 milliárd forint), nem véletlenül mutogatják a diákok az instagramon. Ugyanis ilyen.

Meg ilyen.

És ilyen

Sőt.

A fenti szép helyszíneken kívül az egyetemen van ingyenmozi, úszómedencék, steak-étterem, játékterem, ingyen fagyiskocsi, kandalló a könyvtárban, és az időben jelentkezőknek parkolóhely. A cikkhez érkezett kommentekből kiderül, hogy az ott megszerezhető tudásnak is van értéke, egykori hallgatói például azt írják, hogy remek tanáraik voltak, és imádtak oda járni.

Persze elhisszük, hogy van szebb és jobb magyar felsőoktatási intézmény, csak mondják el! Bizonyító erejű fotókkal ellátott leveleiket a velvet@mail.velvet.hu-ra várjuk!

Mi a véleménye?