2013. twerkmániája után összeszedtük, mik azok a tánclépések, amik 2014-ben lesznek nagyon menők. A csípőkörzés marad, csak lassabb lesz, a seggrázás pedig lépésekkel egészül ki. A pasik pedig kezdhetik gyakorolni a herelengetős táncot.

A twerkelésnek a Miley Cyrus-i értelemben véve semmi helye 2014-ben, a gangnam style-ra pedig már szinte senki nem emlékszik. A seggrázás idén is marad, csak egy kicsit máshogy kell csinálni – írja az Enchufada oldal, ami részletesen listázta 2014. tíz legnépszerűbb táncstílusát. A videókat végigböngészve arra jutottunk, hogy a twerkelés csak a kezdet volt, 2014-ben a seggrázás marad, csak egy kicsit átalakul, és provokatív táncmozgás nélkül ez az év sem telik el. A pasik sem maradnak ki. 

Marad a csípőmozgás

Apró lépésekkel egészül ki a csípőkörzés, nagyjából mindegy, hogyan, csak rázni kell. Oldalra, előre, lépegetve, kart a magasba téve, teljesen mindegy, mivel egészítik ki.

Karokat a magasba, és rázás!

Ez 2014. twerkje

A pasik csajozós tánca a herelengetés lesz

A rossz hír az, hogy a dominikai, jamaikai, brazil és angolai táncos videókat megnézve úgy tűnik, a herelengetős tánc lesz a pasik felszedős tánca. Pedig Ács Dani Balaton Soundos videójából már kiderült, hogy ez 2010-ben is kínos volt. A mostani trendben a darabosabb, ritmusra megállított herelengetés kell próbálkozni. 

Az ide-oda lépegetéssel és tárogatással párosítható a herelengetés

<3 <3 <3 És ha minden jól megy, így táncolhatnak együtt a Soundon <3 <3 <3

Az alábbi videóból, amin Albir és Sara érzéki tánca látható, megnézheti, mi történhet akkor, ha belehúz a tánctanulásba, és bedobja tudását bármelyik fesztiválon. Azt nem garantáljuk, hogy lesz nő, aki Guettára vagy Aviciire összesimulva fog táncolni, de hátha a hajnal tartogat meglepetéseket.

A tippet köszönjük szépen Sznúpnak!