A divathét-szezon javának már vége, de ott úgyis ősz-téli ruhákat mutogattak, holott lassan nyakunkon a nyár. Azért az elmúlt kb. egy hétben is volt jópár divatbemutató a világ több pontján, és ezek közül olyanokat válogattunk össze ebbe az összeállításba, ahol nem a következő utáni szezonról volt szó, hanem arról, ami most jön mindjárt: a nyárról. Magyarul mutatjuk a legfrissebb bikinidivatot, nézzen, klikkeljen, lapozzon, válasszon kedvencet, szavazzon! Heti trend.

Madrid

Madridban még a múlt héten mutatták be a Selmark nevű márka új kreációit. Az egyértelmű volt, hogy az oldaltmegkötős bikinialsó idén sem megy ki a divatból, de az biztos, hogy a Selmarknál több pántot és pertlit láttunk, mint amennyire számítottunk. A matrózos összeállítás viszont mindenképpen menő, persze ezt ugyanúgy nem lehet egy normális strandra felvenni, mint ahogy a sokmadzagos kreációkat sem, mert ha az egyszer rásül az emberre… Több fotónk van mindegyik kollekcióból, ha az összeset látni szeretné, kattintson!

Victoria’s Secret

A héten a Victoria’s Secret két eseménnyel is promózta fürdőruháit. Floridában a fent látható Sara Sampaio vezetésével volt egy PINK parti, sokkal hordhatóbb és vagányabb, de kevésbé extra cuccokkal, mint amiket a madridi divatbemutatón láthattunk. Közben Los Angelesben Alessandra Ambrosio és Behati Prinsloo dörgölőztek egymáshoz bikiniben valami tetőteraszon, ahol pont sajna nem sütött a nap, de ők is azért tették ezt, hogy a márka új bikinijeit mutogassák.

Tokió

Tokióban a Sanai nevű cég mutatta be új fürdőruháit, és ha akarnák, se tudnák letagadni, hogy japánok. Egyrészt minden borzasztóan színes-kislányos, másrészt van benne egy pár teljesen fura, dolog, az élen a kék sapkás hölgy kék sapkájával, meg a mellette álló csaj fejkötőjével. Annyiban viszont egyáltalán nem japános ez a kollekció, hogy belengi egy határozottan hippis hangulat is, itt-ott nyakláncokat, gyöngyöket és tarka, virágos mintákat lehet felfedezni a vidáman pózoló lányokon.

Mumbai

India legnagyobb városában nem csaktestépítő-bajnokság volt a héten, hanem divathét is. Ennek felhozatalából két olyan márkát választottunk ki, amelyik fürdőruhát is bemutatott, az egyik a Jabong, a másik a Suman Nathwani. Mumbaiban ősz-téli kollekcióra úgysem igazán van szükség, de remekül látszik ezeken a szereléseken is, hogy itt aztán tudják, hogy mi az az egzotikum. A tipikus indiai meleg és/vagy élénk színeket, itt a nyugati ízlés szerint dolgozták fel, de nem hiányoznak az Indiára jellemző lebegő fátylak-kendők sem.

Miss Kinsman

És az utolsó két kollekciót Los Angelesből mutatjuk, ahol Style Fashion Week volt a héten. Hogy a fenti hölgy hogyan kapott ceruzaszoknyát a bikinifelsője alá a Miss Kinsman bemutatóján, azt nem tudjuk, mint ahogy azt sem, hogy valaki kipróbálta-e már ezt a viseletet egy igazi strandon. Az mindenesetre vitathatatlan, hogy az összeállítás eredeti és nagyon jól néz ki. A Miss Kinsman egyébként gyárt rendes bikinialsókat is, általában oldaltkötős fazonokat.

Skinny Bikini

Hol lesznek a legszexibbek a strandoló nők idén nyáron?

És a hatodik a Skinny Bikini nevű márka, szintén Los Angelesből. Az ő egyik legvadabb újításuk a fenti fazon, természetesen elsősorban a bikini alsó részét kell nézni, ami gyakorlatilag el. Érdekes módon a fazonnak a megvan a pontos ellentéte is a Skinny Bikininél, mert olyat is gyártottak (pántos helyett csíkos fazonban), aminek az alsó része magasított derekú, még a köldököt is elfedi, és ezzel csodásan retrósítja viselőjét. A szív alakban lesülni kívánók se vásároljanak máshol, csakis a Skinny Bikininél – de vajon ön szerint tényleg ez a legjobb kollekció a képösszeállításban bemutatottak közül? Ha végiglapozta a képeket, szavazzon!