Megjelent egy újabb ingyenesen letölthető app, aminek segítségével láthatja, hogy ismerősei merre járnak, és így tudni fogja, hogy ön merre ne menjen. Persze csak ha nagyon utálja ismerőseit. Vagy ha épp nem akar összefutni egy kollégájával, mert lóg a munkahelyéről. Vagy ha nem akar már megint az exével találkozni, akivel a múltkor is egy helyen ebédelt.

Ha ön esetleg erősen antiszociális, vagy néha egyszerűen csak nem akar senkivel sem összefutni, még azokkal sem, akik elvileg a barátai, most végre boldog lehet, mindenkit messziről elkerülhet, van megoldás! A Daily Dot azt írja, hogy Chris Baker – aki amúgy korábban a Buzzfeednél dolgozott – készített egy appot, Cloak néven, amit ha letöltünk az okostelefonunkra, mindig tudjuk majd, hogy hova ne menjünk. Az app a Foursquare és az Instagram adatait felhasználva mutatja meg nekünk, hogy ismerőseink, barátaink, kollégáink, vagy épp exeink épp merre járnak, így pontosan tudjuk majd, hogy merre ne menjünk, ha nem akarunk összefutni velük.

Az app ingyenesen letölthető, és semmi különöset nem kell vele csinálni, csak csatlakozni a Foursquare-hez, és/vagy az Instagramhoz, hogy aztán az alapján megmutassa nekünk, hogy ismerőseink épp hol és milyen messze tartózkodnak. Mármint azok az ismerőseink, akik a Foursquare-en, vagy az Instagramon ismerőseink. Vagyis az app sokkal többet nem tud nyújtani, mint a Foursquare, ami amúgyis megmutatja nekünk, hogy ki merre van. De ha haladni akar a trendekkel, és egy újabb zöld ikont akar látni a telefonján, azonnal töltse le!